Sape Suke Dengar Kisah Ku

Islamic Calendar

kambing aqiqah imran

cuti 1st day srmpena raya cina 4 hari ni..
dimulai dgn misi menjenguk kambing utk aqiqah imran dan cousin nyer...
tempat betul2 kat puchong belakang ioi..
depan jusco ioi puchong tu...
eceli majlis nak buat hujung blm 2 ni...
tp bkn buat kat rmh aku ye..
buat kat rmh mertua aku kat bts.sg. besi..
majlis melibatkan 3 org cucu mertua aku..
mcm pernah aku ckp..
Thn 2012 mertua aku terima 3 org cucu terus..
imran bln Mac, zuhayr bln Sept. dan  Yusha bln Dis 2012..
jd majlis combine skali..
aku xdpt la nak jemput sesapa.. majlis kat rmh orgkan..
kalau rmh aku mmg aku jemput ok...



kmbing kami order 4ekor..
sepatutnyer 6ekor la kan sbb anak lelaki semua....
tp part hubby aku n adik dia si daddy zuhayr cuma tumbgkan sorang sekor je..
niatnyer lg sekor nak aqiqahkan ms raya hj thn ni
hntar ke palestin ke terus kan..

so pg smlm ke puchong utk akad penerimaan kambing tu..
kami pilih sendiri kambing yg ada...


Ni antara kmbing yg dipilih...

Sda 5ekor kmbing kst sini...
Br je sampsi dr port dickson..

Kakak tutup hidung..
Statement mcm biasa dia...Busuknyer.....



Gi kandang kambing pakai skirt....xpernah dibuat org..

Ok....ptg tu ke kem wardiburn setapak wedding kazen aku...
Hari ni tak kemana lg... 
just lepak2 kat rmh je...

2 comments:

atfina said...

saya pon ambik kambing aqiqah kat tempat yg sama jugak... x sangka ada kandang kambing di tengah bangunan tinggi2 kat puchong tuh...

Profil Szcutesweet said...

Sis ada contact no tempat tu tak? Brape rm seekor...shima tgh cari kambing aqiqah nk beli 2ekor coz baby boy.tbaca blog ni..tu yg tanya.shima dok kajang.

Related Posts with Thumbnails