Sape Suke Dengar Kisah Ku

Islamic Calendar

koleksi fm setakat ini

hmmmmmm...
xle byk sgt...tp boleh la...
asal member opis or family nak gi vacation somewhere...
mesti kirim fm ni...
paling latest since bln disember aritu...
sorang kwn opis gi new zealand lawat anak dia...
pastu adik ipar gi tour company dia ke usa dpt 3 ketul skali gus
siap FM statute of Liberty NY tu patah dah tgn dia..terjatuh..ruginyer
pastu ada doctor bercuti kat kemboja awal jan lepas dan jepun hjg jan
paling latest adik ipar gi bangkok...
so... inilah koleksi fm sy...
oh xlupa mak mertua fi umrah last year dpt unta oman..
tu pun patah tengkuk unta tu..gara2 terjatuh... imran tepuk..
pelagikan...gam balik le



FM keseluruhan..
boleh bilang dgn jari je.. xbyk..
mummy-ayu punyer FM masa bday ian dulu pun ada..
tunggu FM dr aku lak nnt sempena bday budak bertiga tu hujung Mac ni..
ai pun dah siap tempah dah...weee

5 comments:

mummy_ayu said...

tak pe..lama2 jadi banyak la...Ayu pun since ngan blog nie..memang pengumpul FM tegar..suka sangat bila tgk kat peti ais..mcm2 ada..best2..

ps..harap dapat la join bday party tu nanti.

mama ila said...

wahh..banyak nyer koleksi FM...hehe..

salam kenal..ila follow sini =)

zailamohamad said...

haritu ada member aku cakap tak elok letak FM kat peti sebab ada gelombang ape ntah..tapi tak pastilah betul ke tak..

aku punya koleksi dah transfer kat magnetic board beli di Ikea..susun elok-elok..dah penuh pon satu magnetic board tu..ingat nak beli satu lagi..hehe

Farah Izza Shafik said...

i pun susun kat magnetic board.. sebab kalo letak kat fridge x cam ala2 deco eric.. ekeke.. tu perasan i jeks... ape2 pun.. i pun suke kirim fm ni dr kengkawan yg travel.

Iela Fazielah said...

oyeke x elok letak kat fridge ye..... Farah..sib baik ila letak kat tepi fridge... Dr depan tgk fridge still cun la sbb fridge kaca ka kan..

Related Posts with Thumbnails