Sape Suke Dengar Kisah Ku

Islamic Calendar

lama xsoping bj kat butik poney..

owh hari ni jenjln kat mines..
saje usha brg kat mines utk arty bebudak ni.
so far aku jumpa kertas balut hadiah polkadot hijau je..
owh 1 lg gula2.. marshmallow..... owh..haven...
next month br bl..,hihi..

ok... selain misi usha brg party
aku mmg niat nak blkan bebudak ni baju baru...
mcm biasa... butik poney aku terjah..
eceli aku dah jarang turun butik ni...
aritu ms nak raya soping bj kat metrojaya je..
skrg ni bila soping tgk mana offer dgn rebet n voucer yg best..
bj poney mmg aku tetap bl...

jdnyer td...
bila dah msk butik poney sibuk la pilih bj..
aritu sale raya cina xmau grab...
 ni dah abis sales br poyo nak bl..
tp still ada offer...
nak jd citer... salesgirl tu tanya aku ada memberkad poney ke?
sure la aku ada kan...
skali nak byr... rupanyer ada memberkad yg lain.,
lorrrr nmpk sgt lama betul aku xmsk butik poney ni
aku ada kad colect point je... skrg ni rupanyer ada 1 lg kad utk dptkan less...
tp nak dptkan memberkad poney yg baru ni...
kena bl sekurang2nye rm250 ke atas
nak dptkan less punyer pasal... xde hal lah..
 ni kad br dia n kad collect point



utk irfan n imran..
aku bl selai t-shirt sedondon..
eceli nak bl 2 helai sorang..
td over budget la pulak...
ni 1st time ni nak kasi budak berdua ni pakai bj sedondon..
hubby xsuka sbenarnyer..
tp harini aku soping sorang... pelagi...
misi mencapai cita2 la..haha..

utk syfiqah...cam biasa.. selai dress new arrival
ni yg sibuk nak grab less15% tu...
bj imran n irfan bestbuy..
owh top up selai lg tshirt utk imran yg less 50%

so lepas sejam lebih...
inilah hasilnyer!


2 comments:

Farah Izza Shafik said...

next month i dah kene start bershopping utk si kenit.. baju 0 - 6 x muat... so kene start beli yg lebih beso.. :D

pi sogo la.. hik hik

Iela Fazielah said...

farah: lama xgi sogo..... Baby kecik kena bl saiz beso2.... Badan dia cepat naik

Related Posts with Thumbnails