Sape Suke Dengar Kisah Ku

Islamic Calendar

my kid's soccer party preparation....

owh.... pejam celik dah nak abis bln 2....
so far... xde byk preparation yg aku buat....
buat ms ni br bl brg sikit2....
tp mcm kad jemputan dan goodie bag punyer design aku tgh siapkan...
kad jemputan tinggal nak ketak peta rmh je...
tp semua lom print out lg...
ada templete yg aku design sendiri...
ada yg aku amik terus dr google je...

ni antara brg yg dah dibeli....
brg deco tema bola dr bugsparty.com



kad dan colour papar nak buat banner


gaji bln ni nak bl brgan goodies bag tu...
aku masih mencari bola kaler hitam putih...
susah betul nak jumpa...
lom lg turun ke GM klang... xdann...
kek, cupcakes n cookies insyaallah dlm process order...
main menu pun dah compom order...
hmmm...
budak berdua tu dah xsabar2 dah..
sbb bila aku sibuk suruh diaorg posing pakai jersey..
diaorg igt esok bdaynyer...
hai la anak... sabar ye...
lmbt lg... korang buat mama panik...

2 comments:

mummy_ayu said...

wah..dah mula dah persiapan dia...

Iela Fazielah said...

hihi....br bl brg... Lom deco lg....

Related Posts with Thumbnails