Sape Suke Dengar Kisah Ku

Islamic Calendar

tahniah adikku...dpt anak sedara pertama

alhamdulillah..
syukur kehadrat allah...my sista selamat melahairkan bayi sulungnyer di hkl pg ni
saat palng gempak yg temankan adik aku bersalin adalah akak sulung aku sendiri...
suami adik aku on d way dr kota baru naik mas..
xpe...... yg penting adik aku selamat melahirkan baby girl yg comel lote
cuma kesian rizal xdpt temankan isteri tecinta dibilik bersalin...
kewajipan sebagai anak melawat ayah yg sakit di Icu since hari jumaat lepas...
aku tau rizal dilemma dan tekilan... xpe...
insyaaah..ada rezki anak seterusnyer dpt temanakan.
kalau jd ape2 pada ayah..... lepasni xde 2nd time dah.

along.... gabra ko ye bila tgk org sakit bersalin sbb ko xde pengalaman lg.
xpe...1 ms nnt..insyaallah.... smpai seru ko...dpt ko rasa bersalin tu sendiri.
bc statut fb aong sambil temankan manja yg kesakitan bikin semua org saspen...
along xtau nak buat mcm mana bila manja mengadu sakit....haha
mmg pun... even laki dia teman pun still xleh buat apa2...
just bg support n suruh bc doa byk2 je.

to manja n rizal...TAHNIAH!

baby girl
Nor Auni Irdina Bt. Nornazrizal
3.0kg
HKL
11.02.2013


4 comments:

amer akat said...

comel nye... :)

btw.. u have so nice blog ...bleh sy follow u? if can pls follow me back ya.. thx =_=
http://slapmestore.blogspot.com/

Iela Fazielah said...

tq amer... nnt akak follow balik...

amer akat said...

aslkum.. akak nak tempah.. ? nnti akk gi dekat blog sy.. dekat tepi tu ada imej. '' order portrait'' .. kat situ ada harga ..dan cara urusan..

azilahasryza said...

hahaha.. mau tak cuak n saspen... tp mmg pengalaman yg tak bleh lupa la... mahal tau... mmg tak tahu la nak buat apa.. soh berdoa n sabar bebanyak la... tp mmg kesian.. a husband shud be beside his wife bila dalam keadaan macam tuh... biar ngk sendiri sakitnya... sangat bimbang.. macam nk putus nyawa pon ada... dat moment... uish... btw.. its NUR AIRA IRDINA BINTI NORNAZRIZAL !!

Related Posts with Thumbnails