Sape Suke Dengar Kisah Ku

Islamic Calendar

for syfqah's coming birthday...

saje utk princess kesayangan mama...
dah lama dia nak tema princess ni...

insyaallah nak celebrate dgn geng2 transit dia hr jumaat (08.03.2013) nnt..
insyaallah kek rainbow ada gmbar princess..

tp harini syfiqah xberapa sihat...
mlm semlm demam tiba2..
tp pg ni aku still suruh dia ke sekolah kebangsaan..
tp td dah call cikgu transit dia tanya keadaan syfiqah...
cikgu ckp syfqah nampak lemah...
so..ptg ni xyah gi sek. agama...just surh cikgu bg ubat n surh dia mandi, mkn n tido..
sian anak mama...

goodies bag...
mcm biasa bl dgn kak wans-party.blogspot.com
every year mesti gi rmh akak wan ni utk bl beg goodies n beberapa mainan utk budak2 ni
since umor syafiqah 1 thn... 
soooo 7 thn sekali setahun mesti dtg rmh dia...
syafqah dah hafal dah...

brg makanan dlm goodies...
twisties..kek lapis apollo,gula2, sumi, coklat...enaf!!!
ada belon dan blower...


1 comment:

mummy_ayu said...

mesti seronok tu..sambut buzzday ngan kengkawan..

Related Posts with Thumbnails