Sape Suke Dengar Kisah Ku

Islamic Calendar

jemputan B'day Party -Soccer Kids 30 Mac 2013

assalammualaikum dan salam sejahtera semua...

saya dgn rendah hati dan sukacitanyer menjemput semua kenalan blogger dan rakan2 yg berkelapangan untuk menghadiri majlis hari lahir ketiga2 anak sy pada 30 Mac 2013 (Sabtu) di rumah saya di Taman Lestari Putra.

datang, jgn x dtg tau!





12 comments:

mamalieyna said...

dkt je dgn bukit jalil tu.. In sha Allah..ada rezeki boleh penuhi jemputan.. thanks for inviting~ ^_^

Iela Fazielah said...

dtg tau

Nad MamaZN said...

Yeay! Save the date! :)

mamaqari said...

soccer theme..mesti happening ni=)

Iela Fazielah said...

mamaqari: jemput dtg ye...
mamalieyna: harap dpt dtg thn ni
nad: mesti dtg tau!

Farah Izza Shafik said...

alaaaaa nk pi gak.. tp ada plan plak..huhu anyway have a blast.. sori u comment u i terdelete.. pakai tab mcm tu r... huhu

Farah Izza Shafik said...

alaaaaa nk pi gak.. tp ada plan plak..huhu anyway have a blast.. sori u comment u i terdelete.. pakai tab mcm tu r... huhu

lovely said...

dua2 anak saya pun lahir pada bulan Mac.

Aleeya Atinza Saaid said...

InsyaAllah...happy birthday in advance too hehe..lama tak dtg blog sini maklumle skrg ni mls btul bukak blog sendiri hehe

sall said...

Sama tarikh kenduri kak Adyshariz. Insyaallah kalau sempat akk datang ye n terima kasih kerana sudi menjemput kami sekeluarga. Kepada Syafiqah, irfan imran, happy befday mudah2an kalian menjadi anak yang soleh dunia akhirat.

Diana @ BKKC said...

hai...first tyme komen sini//feel fre to drop by my belog..

mummy_ayu said...

Iela..sowie sbb tak dpt nak dtg..hubby keja la..kalu harap Ayu sorang, memang tak la..apa pun happy buzzday to 3 of them!!! nanti share pic kat sini ek..

Related Posts with Thumbnails