Sape Suke Dengar Kisah Ku

Islamic Calendar

jln2 bl brg preparation party kat ikea

ahad lepas ke ikea ber3 je dgn syfqah n imran..
semua gara2 pasal ikea sale...
hari khamis 1st day ikea sale aritu mmg xjejak la...
xsanggup nak cuti semata nak gi sale kan... sayang cuti weh...
anak kecik2 ni..xleh bazir cuti..

hubby xjoin sbb dia sibuk nak hantar assignment dia..ada 1 paper lg xsiap
irfan mmg aku xbwk...suruh dia dok dgn papa dia..
mmg xterurus aku kalau bwk 3org skali..

so..dr rmh gerak jam 8.45am...
drive ikut technologi park malaysia tru bukit jalil... pastu jln straight dr tpm tu terus ke ikea tru LDP
heaven giler.. bygkan...20minit ngam2 aku smapai kat IKEA...
tp malas nak sarap kat f/court ikea..
kami lintas jln srapan kat Mcd the curve jer...

 my bucuk2 imran bambam..pun bfast jugak dgn bubur dia

kakak..awal2 dah ckp nak mkn berger McD

lepas sarap....terus ke operasi jln2 dlm IKEA
adik imran dok kat troley ni
smabil gigit sudu tu,,
baik je imran..xmeragam pun

snap2 sana sini

 suka kitchen ni..kalau dapur besar...
mmg aku buat island mcm ni letak sink kat situ...
tunggu duit berjuta nnt pecah dapur alihkan toilet n buat dapur camni
impian jelah kan..haha



owh... my other fav part.. walking wardrobe...
kot 1 hari nnt... family hall kat atas.. 
akan ku transpom jd walking wardrobe... bestnyer
suruh kakak tlg snap

last skali..snap gmbar sesama...

love this moment

jln2..cuci mata... kul 11.30 keluar dr ikea..
jln2 kat curve pulak..
tgk mothercare sale giler2... tp xbeli pape pun..
jam 1.30 gerak balik..kul 2 dah smapai rmh..

ada la bl brg sikit..
yg harga below rm5 & rm10 je...
tp part utama nak bl frame gmbar n balang kaca
dan jugak flush ball ni utk party nnt
inilah brgnyer..

ada hanger utk bj syafiqahn boomerang utk gantung tudung..

frame utk deco bday party nnt...
xsabarnyer...


last skali...sebijik cawan utk imran minum air...
comel je dia pegang


skali skala jln2 exercise kaki n mata kan...
turun 1kg utk hari ahad aritu...haha

6 comments:

Farah Izza Shafik said...

kalo turun 1 kg.. jln2 shopping sungguh ku sanggup.. hahahaha...

Nad MamaZN said...

Turun kg yg best dengar tu kak
Kalu bwk irfan lg byk kg turun kot
Hehee

mummy_ayu said...

bestnya jenjalan IKEA.Ayu sejak dah duduk seremban nie, makin susah la ke sana.

Iela Fazielah said...

Farah: itulah..kena rsajin round mall..tp bila blk rmh... mmg fenat giler... terus tertido2

Iela Fazielah said...

Nad; kaslau bwk irfan akak melepek terus... boleh turn 2kg agaknyer.. haha

Iela Fazielah said...

mummy ayu: dr seremban lg jauh nak turun ikea... ila ni pun sbb dah teringin sgt nak pegi

Related Posts with Thumbnails