Sape Suke Dengar Kisah Ku

Islamic Calendar

offer baek punyer... dah lama aim

ya allah...
esok 3 chest drawer janama MALM ni offer ok...
dr harga RM259 tinggal RM99 je...
tlg...aku jd xkeruan....!!!! mcm meroyan pun ada ni!!
nak beli!!!!!



tp esok khamis... esok keje.... xkan nak EL kot>>
acaner tu... mintak habby gi bl agak2 dia nak x??? 
opis dia dah pindah balik ke Damansara..kat uptown lama tu...
tukar company lg....hihi

aku dah lama aim chest drawer ni nak letak depan katil dlm bilik..
nak bl warna putih!!!
nak simpan segala boxer hubby n my adik2 kecil...
pastu nak letak t-shirt... drawer sediaada dlm my cupboard dah penuh....
jom gi terjah IKEA!!!

owh..ada lagi kalau nak tgk offer Mac @ IKEA
klik kat sini: http://www.ikea.com/ms/en_MY/2013/March_Sales.html

11 comments:

Mooniqueen said...

wahhh murah sgt ni.. cantik pulak tu..

beta kupu said...

aah, berbaloi2 nih! semua bnda ley sumbat haha

mummy_ayu said...

ah ah..murah tu, kalu dekat harus terjah gak nie..

Farah Izza Shafik said...

ilaaah!! syoknyeeee...

Iela Fazielah said...

Farah: jom soping.. kita ikea family member lg best offer dia!

atfina said...

jom kita beratur sama2 esok pagi...huhuhuh...

Nad MamaZN said...

Murah!!

qarerah alooza said...

hai..folo me back ty!

http://qarerahalooza.blogspot.com/

mamalieyna said...

sgt berbaloi tu kalau beli.cantik dan murah! ^_^

cepat2x.. selagi stok masih ada..hehe~

Iela Fazielah said...

mamalieyna: itulah..tp xcuti pun

Zee Suhaini said...

nak jugakkk...

Related Posts with Thumbnails