Sape Suke Dengar Kisah Ku

Islamic Calendar

SELAMAT CUTI SEKOLAH N CUTI2 MALAYSIA

salam petang jumaat uollss...
ptg ni ai ot...
terpaksa..... mc lama sgt...
keje kat hr ni...tmbah pulak ada pegang kewangan ni...
kalau sendiri cuti...sendiri kena cover keje..
op cos bill xkurang2...makin bertambah ade le...
so... bila masa nak settlekan semua..8 jam sehari xcukup uolls...
moh kita tmabah sumber pendapatan lagi....
malas claim duit.. kita claim off...boleh blk awal kan...hihi..

ok...esok stat cuti sekolah...
korang xde plan kemana2 ke???
jgn lupa temujanji kita kat bday party anak ai ye uollssss...
save the date hokeh! 30 hb 3, 2013 jam 3.30 ptg ok....i
ngat 3..ingat anak aku 3 org tu ye...

esok sabtu ahad xkemana2?
aku insyaallah...dgn family hubby akan turun ke melaka..
sebenarnyer cousin hubby belah bapak mertua aku buat kenduri kawin esok..
so..moh le kita beramai2 konvoi ke melaka
dah alang2.. mereka nak bercurti sambil berBBQ tepi pantai kat tnjg. bidara..
katanyer... sewa chellet...katanyer lagi...
aku ngekor je..ngeh2...
mood aku ke party next week...xde hati pun kat percutian ni...
ada org tu je beria2.. kita ni ..okey2 kan aje apa katanyer....
dia suruh aku kemas beg since selasa lepas..
aku letak baju mandi je dlm tu...kata xde mood...
lg pun dia citer kat anak nak mandi laut..
bj mandi cukup le kan...??haha...memain je...

blk keje mlm ni kang br aku terkocoh2 nnt nak kemas brg...
giler ko..org sakit xde mood, kepala pening, tekak payau...disuruh kemas beg..
mmg bertambah  xde mood la aku ok...
aku tgk beg je kepala bertambah pening...ape kes>>>

so... pd korang2 yg cuti2 malaysia cam aku...
happy holiday ok...memandu bebaik...
kete aku dah nak cukup tempoh kena servis..
tp tunggu gajilah next week la br gi anatar serbis..
servis nissan mahal ok... makan ratus2...seram bulu roma...haih...sabar jelah
gamble je bwk gi melaka nnt...
kata pakai semisentetic... harap ok2 je...

ok... tu je nak hapdate...
sian blog ni...1 hari update... pastu berhari2 xhapdate..
byk citer....malas nak taip je...
gmbar pun malas nak ambil..tido lg best kan>?>>
haha.. ok...merepek byk..dahhhhhh!
babai....

3 comments:

Nad MamaZN said...

Best tu p melaka..
Selamat bercuti! :)

mamalieyna said...

Haruslah mood kureeng, tak sihat sgt, ditmbh hati dok ingt minggu depan je kan.. hehe.. apapunhappy holiday ye..eina je terperuk kt umah, husband OS smpai senin..huu..

mamalieyna said...

Ooh ye, ila... psl banner besday tu, eina beli dkt kedai cash n carry dkt kaw tmpt kerja eina ni, petaling jya..

Related Posts with Thumbnails