Sape Suke Dengar Kisah Ku

Islamic Calendar

kasut raya mereka thn ini....

hari jumaat aritu...
ke alamanda...mcm biasa la.. soping brg dapur rmh..,
dlms yg sama..,aku soping skali kasut raya bdk berdua tu skali..
dah alang2 ada duit sikit....
lg pun part kasut raya mmg aku yg sponsor...
so..baik bl awal2...
next month concentrate pd nak byr upah bj raya je..
betul x?

ok.. nak jd cerita... thn ni aku kasi bebudak tu kasut clarks semula..
terasa xbest bl kasut jenama lain ni...
pertama... xtahan dan kedua cepat nmpk buruk
apsal ek?
aku kalau kasut ni biarla sethn pakai still nmpk cun je lg..
pastu kasut jln yg xpakai selalu pun leh nmpk buruk cepat
sungguh xbest di situ...

ni aktiviti soping kasut aritu...
dlm byk2 design.. minah ni berkenan kasut ni...
latest collection..

comel kan kasut ni...aku berkenan dgn kaler biru ni sbenarnyer

owh adik imran sibuk main sorang diri ms kami sibuk test kasut ni..
tp utk imran xde kasut...kasut yg diapakai tu kasut abg...
so..kasut dia kasut yg dia pakai tu la...
kita recycle jelah dik

balik rmh....inilah hasil belian td..

kasut kakak sudah jd kalaer beige...
kakak yg pilih kaler ni... apa2 je kakak...
n sepasung kasut abg..
kira ni pukul rata sekali dgn hadiah bday boleh x anak2...
hadiah bday thn ni ye...hihi


punyerlah payah aku nak snap gmbar sbb ada sorang tukang kemas brg kat rmh skrg ni


aku angkat susun kotak...dia simpan blk dlm beg tu
hadik la hadik...

lastly...ada contest ke bali dgn pembelian kasut clarks..
join jelah..mana tau kot ada rejeki kan....
mudah mudahan....insyaallah...


5 comments:

Mooniqueen said...

orang cakap alah beli menang memakai kan ;) value for money... beli murah tapi cepat koyak rosak pun tak guna jugak..

Iela Fazielah said...

Itulah pasal..

Nad MamaZN said...

Kasut kakak tu cantek. Pandai kakak pilih :)

Farah Izza Shafik said...

mmg serious cun kasut kakak.. bdak2 skrang mmg pandai memilihkn? dulu mase i kecik2 mak ngan ayah jeks yg pilih.. kite pakai jeks la..

- dieyana - said...

sedap pakai..selesa..;-)

Related Posts with Thumbnails