Sape Suke Dengar Kisah Ku

Islamic Calendar

my lucky guy....won Ipad mini

oh my lucky hubby...
tahniah kemenangan berganda utk beberapa thn kebelakangan ni..
 gi dinner..bwk pulang grand prize...
last nite was his company' s annual dinner at shangri la hotel..
unfortunately xleh bwk family members...
so si wifey n sons-doter dok rmh jelah...
jam 10.30pm i called him asked bout the dinner..
dia kata ok je n tgh layan last dissert n lucky draw semua dah announce kecuali grand prize,,,
which the prize is a IPad mini...
then i told him.. dont wory honey..
i bid u mesti GP tu belongs to u... muahaha..
confident ok aku ckp kat dia..

@ 12 mid nite dia blk kot.. aku mamai...
skali dgr bunyi wassup msk..
guess wat dia nskkn gmbr dia won that GP prize..

hah! dia yg tgh baring sblh tersenyum simpul bila aku tegur dia sbb terkejut ok..,



well my luv.. congrates...
I Pad tu... msmat tu br berkira2 nak bl sbb nnt nak naik laut xleh bwk h/p...
muahaha.. 


p/s to mr Hubby: sayang.. Ipad tu biar ai la yg guna ye.... 
my Galaxy Tab ni kasi syafiqah guna kan??kan?? kan??
haha

7 comments:

mama lieyna said...

Waaah untung badan..lucky sungguh :-)

Congrate..

MrS. F!zA said...

mcm lucky draw event haitu sebut nama hubby ttiba betul nama dia mng beskal lipat..haha

congrats!

mummy_ayu said...

wah..bestnya..congrats to ur hubby!!

uuhh..lega dgr barag tu dah sampai... :-)
risau sbb akur Ayu salah taip alamat ker..plus slip tu selit mana2 tah..
ok..

adianiez AIDA said...

tahniah!!!

Farah Izza Shafik said...

bestnyer org tuh.. bertuah badan...

Iela Fazielah said...

betul..mamat tu sentiasa bertuah...bersyukur selalu.... alhamdulillah.... rezki anak2...

damien said...

Sempena ulangtahun ke 8 perkahwinan kita, sy bagi awak ipad tu sebagai hadiah tahun ni. Tab tu bg sy sebab bulan 8 nak naik platform sampai bulan 10

Related Posts with Thumbnails