Sape Suke Dengar Kisah Ku

Islamic Calendar

my new Baby-G collection

owh..tq to marco group yg buat promotion utk baby g watch lover mcm aku...
hanya bermodalkan rm4... aku dpt voucher rm50
Mcmmana cara tu?
Mudah Je...just bl majalah ePop yg berharga RM4...
Dalam tu ada cupon RM50.... Just cut n bring to any G Outlet ok...



Camne aku tau? Aku selalu msk dalam FB casio ni....
aku kan mmg aim sebijik jam kaler hitam..
aritu bl sebijik kaler merah..
nak bl G-Lover set tp hubby mcm xberminat..
skrg ni mamat tu xmau pakai jam pun..
malas nak layan dia.. baik bl sendiri je

so.. Sabtu lepas balik kenduri kawin kami singgah ke Paradigm Mall..
kat situ ada butik G-Factory... 
kali ni aku aim jam yg simple dan MURAH...hihi
so..just bl jenis digital sahaja...
3 bijik jam aku yg lepas jenis Ana-Digi (Analog & Digital)
tp boleh nak jd cerita aku terlupa bwk majalah ePop tu ok..
dah kena bl majalah baru..habis RM8 kat majalah je..
tp xpe... still save RM42 kan..

me with kupon yg br lepas di potong..hihi

owh my.... rambang mata xtau nak pilih jam mana satu..
semua kalau boleh nak amik..
yg cun semua rm369++...aku aim jam below Rm300 je


lepas pilih2... inilah jamnyer yg bertuah




so...this is my latest collection..

owh gmbar selingan..

abg Irfan & adik Imran yg sedondon...


xlupa..kakak syafiqah yg control ayu dgn bj kurung baru dia
eceli baju raya.... tp dah rasmi dulu..
bj kurung lama semua dah senteng...

lastly..
all my watches collection...
i've already got 4 pcs Baby G, 1 pcs Swatch, 1 pcs Elle (tp jam ni dah kena curi)
so ada 5 bijik je yg tinggal

my hubby.... dlm byk2 jam dia..3 bijik ni je aku jumpa
sbb yg lain2 jam dia, dia sembunyi kat mana ntah...
huhu...
kalau ada duit lg..thn depan kot..
nak bl warna biru pulak 1 or warna gold...

##hobi pelik2 aku ni###




6 comments:

Sidratul Muntaha said...

rasa xpelik mana pun kak
tpikan
lama2 bila simpan satu persatu
mgm jdi continental la

sumysya said...

wow...minat yg kena banyak kos...hehehe...

Iela Fazielah said...

sidratul Muntaha: betul tu... ada yg dah xde keluaran lg...

Iela Fazielah said...

sumysya: melabur sikit2... xterasa kot.. tp kena rajin maintain brg... tukar bateri semua...

- dieyana - said...

wah, bestnya!

Iela Fazielah said...

hihihi

Related Posts with Thumbnails