Sape Suke Dengar Kisah Ku

Islamic Calendar

sambutan bday irfan 4thn dgn kawan2 taska pulak

ha...ni hari2 yg ditunggu oleh irfan..
iye ke irfan tunggu??? hmmm mama dia yg excited sebebnarnyer...
malam b4 tu baru kalut bl brg goodies semua..
pastu bl kek kat kedai King's je..
esok tu... bagi goodies bag n cake beserta camera...
pesanan... amik gmbar byk2... jgn lupa snap gmbar kek skali..
haha

oh... sebelum aktiviti sambutan b'day irfan...
ada aktiviti sekolah.... belajr buat jus epal dan oren..
kiut betul irfan potong sendiri epal tu...
layan gambar irfan buat jus ye...

 potong epal dulu..

 pastu blend epal...
 peace yo... terrer tak ai?? hihi

dah siap... barula aktiviti potong kek..

ini kek iran.. Bola Kampung... 


video

 layan video dulu...
ramai2 nyanyi lagu bday utk irfan..
jgn tak tau... kat taska.. org panggil irfan ABANG...

 dah nyanyi.. potong kek
amboi siap jilat

kwn2 taska irfan.. umor 4-6 thn

yeaaaa!!


last skali..
aktiviti harian irfan di sekolah..
belajar praktikal solat...
alhamdulillah... bacaan dlm solat kebanyakan irfan dah hafal 
walaupun sebutan ada yg salah..
tp boleh dah suruh dia solat

7 comments:

mama lieyna said...

Waaah happynye irfan... baguskan sekolah awal, dh pandai.. arif belum sekolah... tahun depan la..

mummy_ayu said...

bestnya..Ayu time Ian dulu siap cuti lagi..tahun nie Iris plak..pun nak cuti gak..and dah ada idea dah nak buat..tak sabar jer la..rasanya..Ayu la Mummy yg beria sekali..bday anak pun cuti..sbb nak sambut sama2 kat tadika....he he he..

- dieyana - said...

seronok kan, anak-anak, mkn kek besday dgn kawan-kawan... (iman tahun ni tk de sambut besday dgn kawan2..dh naik drjh satu, kesian pulok dia....) teringin nk buat besday party lagi utk dia....

Iela Fazielah said...

mamalieyna: irfan sekolah sbb dah alang2 dia dok taska tu..dr main je.. baik suruh dia msk kelas sbb cuma top up RM40 utk yuran dia... kalau taska xde sekolah byr bulan Rm240.. ni msk kelas byr Rm280... beza dia kena kuar modal bl bj sekolah dan bl buku jelah

Iela Fazielah said...

mummy_ayu: ila rancang nak celebrate sama..mcm syfiqah aritu waktu lunch hari jumaat tu... tp mcm utk taska irfan ni..tghari semua budak2 tido kata cikgu.. so cikgu nak buat kul 10 waktu rehat.. malas nak cuti... tu yg kirim je..pandai2 la cikgu dia uruskan.hihi

Iela Fazielah said...

dieyana: ala xpe... mcm syfiqah aritu ila buat goodies je utk kwn2 nursery... nak buat kat kelas mcm leceh.. tp thn depan nak cuba la... lg pun nnt dia dah darjah 2 dia cerdik sikit kan..

NzA said...

cepatnya masa brlalu..Irfan dh 4 thn daaaa....Selamat ulg thn irfan..moga membesar menjadi ank yg cemerlang dunia n akhirat....

cutenya irfan buat jus..mesti sedap tu.

Related Posts with Thumbnails