Sape Suke Dengar Kisah Ku

Islamic Calendar

ke Chillis sempena 8th years anniversary...

whohoa...
n3 peram ok...
tp aku tetap nak publish jugak...
ni utk catitan jugak.. kenangan kan...
1 lg... mcm aku nak tau last-ast year celebrate ape time2 special occasion mcm ni
bukak je kat blog.... aritu mkn ape eh??
aritu kasi hadiah ape eh.>>
haha... serius lupa kalau xcatat kat sini...


so...aktiviti mkn2 aritu lepas keluar dr aquaria KLCC

mencuba di chillis...
mcm aku ckp b4 ni..
kami ni xle jenis mkn kat tmpt memahal mcm ni kalau xde spesel occation
kalau sekadar keluar2 n mkn tempat mahal2...idok le..
setakat kenny roges n pizza hut tu pun dah kira mahal...
kena mcm chillis, bubba, TGI...lg la bangkrup ok..haha


terus pada gmbar2 jelah ye...

lets pictures tell the story...ewah.... 
OH MY ENGLISH!



my fav drink....oreo milk shake


suka diaorg...


alala...abg irfan


kids meal FOC


also mac n chez - Kids Meal FOC... 
bebudak xnak mkn lansung la pulak..
sbb mac n chez ni kering la sgt...
selalu mkn kenny rogers punyer kan creamy2 gitew


starter... cedap!


him.... dah separuh mkn br teringat nak snap gmbor..
standart mkn kambing laki aku..


mine.... berminyak xhingat!
steak biasa je.... 


tgh2 mkn...
budak dobot ni cranky la pulak...
dah kena layan dia dulu..
so kami mkn ikut turn...aku mkn dulu then hubby mkn
lepas kenyang..masa utk .....
sesi bergmbar..
me n hubby..


mama n papa... punyerlah kat 10 shoot gmabr by syafiqah
sbbnyer gmabr gegar je madang...
minah ni kecik2 dulu mama bedung tgn tp dia suka keluarkan sendiri...
tu yg bergegar je tgn dia...hihi

masa snap gmbar ni tenang je rasa...
sbbnyer...
budak dobot yg cranky td dah tido...
haha....

lastly tu kami mkn desset dgn lahapnyer
kita main suap2...muahaha...




tq papa...
sayang awak ketat2.... 
sayang jugak pada anak mama ketat2...


p/s: syfqah skrg dah pandai bc blog mama..
tp sbb byk sgt ayat singkatan.. kejap2 tanya...T.P ni apa mama??
P.D. ni apa mama?.... xpe kakak.... lama2 kakak mesti terror bc singkatan perkataan...



4 comments:

mama tisya said...

lenkali kalo epgi lg chilis order dessert chocolate molten mmg terbaek dessert tu

- dieyana - said...

Hari special cam gini tk slh rasanya berbelanja lebih makan2 utk family kan....;-)). dieyana pun mcm iela juga, jarang2 g tmpt mahal gini..paling tidak pun pizza je lah..hik3..

(wah..dah ada pembaca blog baru..hik3..lps ni syafiqah pun ada blog tu..;-))

sumysya said...

appy anniversary...moga bahagia ke akhir hayat

Farah Izza Shafik said...

alaaa sweeeet nye... happy anniversary ilah!!! :)

Related Posts with Thumbnails