Sape Suke Dengar Kisah Ku

Islamic Calendar

cerita raya kedua

raya kedua....surpose beraya di rmh my in law..
mmg kami kesana... tp singgah n berehat seketika..
selebihnya..kami menghabiskan ms di wad my bro in law yg excident sblm raya lepas...
mmg meriah wad aritu sbb ramai yg dtg ziarah..
my in law yg br balk dari umrah sehari sblm raya mmg xkemana
even hari raya pertama dia mmg berkampung je di hospital
menemani anaknyer yg terlantar atas katil...
so...layan gmbar jelah...

ni gmabar pg 1 syawal...
semua org beraya teman org sakit kat wad..


zara siap pakai bj raya lagi...mkn ketupat lemang n rendang dgn atuk
atuk je dah tukar bj xpakai bj melayu

ptg tu kami dtg beraya pulak..
n ramai jugak sedara mara yg dtg sekali..
dr kuantan semua ni...
at least uda xla rasa boring.. 




tgk... zaraa...smapai tetido kepenatan dia...
cian..daddy dia terlantar atas katil...
abis smua program raya diaorg berkecai sbb kena raya kat wad

ni sekecik zuhayr...pun sama...
dah la 1st time raya thn ni...
xdpt pakai bj melayu di pagi raya..
simpan bj melayu utk raya haji ye

certia pasal mu BIL tu..
ari isnin lepas xsalah dah discharge dah...
alhamdulillah...bak kata dia uda... rimas n sebu dok atas katil xleh kemana..
ni gmbar last x-ray dia ms dia discharge aritu
tgn uda dah jd tgn transformer..
palte n srew dipasang pd lengan..ngeri weh..
moga uda cepat sembuh...amin

2 comments:

mama lieyna said...

Alahai siannye..tp mujur ramai yg dtg melawat kan....terubat rasa sedih n sayu..

Moga cepat baiknya...

Zaila Mohamad said...

selamat hari raya buat Ilah sekeluarga..

ampun & maaf andai pernah terkasar bahasa/komen sepanjang perkenalan kita:))

Related Posts with Thumbnails