Sape Suke Dengar Kisah Ku

Islamic Calendar

him n his workplace

dah nak abis sebulan raya ye dah..
means dah almost 3 weeks hubby kat laut nun...
nasib baik dia dok dlm kapal n ada internet...
dulu2 katanyer kapal pun xde internet n mmg lost contact terus la..
alhamdulillah skrg dah canggih...
cuma leh wassup or wee chat je..
nak skype internet xbape laju...
my hubby tido dlm kapal n keje atas platform...
last week dia send beberapa pic dia bekerja n tmpat kerja dia..
dpt la borak dgn dia hari rabu lepas...
tu pun sbb kapal dia pulang ke pelabuhan sekejap sbb since hari ahad lepas labuan ribut teruk..
then anak2 kapal n pekerja semua dah mabuk teruk sbb diaorg standby atas laut je..
so..terpaksa pulang ke pelabuhan utk rest..
tp still xnaik darat..sbb dah kat pelabuhan..dpt la dia line telefon..
dpt la borak dlm 10 minit camtu...

skrg ni nak lepas rindu dgr suara just dgr tru weechat jelah...
xpelakan...dr xdpt berita lansung
stat this week dpt borak dlm wassup hanya waktu mlm je..
sbb siang dia dok kat platform wholeday n kat situ xde internet...
xpela...

beberapa keping gmbar dia yg dpt dikongsi...
his workplace

ms keje dijalankan kot..

pandangan di waktu mlm

n lastly... 
sekeping gmbar dia  tgh buat ape ntah..


miss u hubby... ai tgh dok pikir nak hadiah apa ye sempena bday ai minggu depan ni...
*wink*wink* haha
teringin nak gelang Pandora seutas dgn beberapa bijik charm....

mcm ok je kan...???
xmalu mintak...haha...
daaaa

No comments:

Related Posts with Thumbnails