Sape Suke Dengar Kisah Ku

Islamic Calendar

lagi cerita event Huggies yang lepas

ok.. just nak shere apa yg berjaya aku dpt dari event huggies haritu...
ok la activity yg santai sgt..
memula aku budget..ms event ni kena salin pampers anak atas lantai dok bersila ke...
rupanyer tak... dia buat tempat yg selesa siap bedak, wet tissue bagai...
pastu baca komen parent yg tanya, sape boleh masuk ms aktiviti dijlnkan..
diaorg kata just ibu/bapa n anak je.....tu yg aku xbwk irfan n syafiqah..
almaklumlahkan...ai kan single mother...huhu

so, tu yg aku suruh akak aku jaga....
tp dia nak gi beraya..so..aku suruh la bwk skali budak tu gi beraya
jd..aku berjln berdua dgn imran dgn aman...

ok..smapai kat event ni.. ni lah rupanyer


tempat salin lampin

ni pack yg diberi ms register... 2 kepng pampers n borang utk dicop
so... memula kena salin lampin anak dulu...then cop complete
pastu aktiviti snap photo lak...

antara photo yg tlh disnap di tampal di dinding...
1 salinan utk kami bw blk...

lepas tu cop complete barulah leh amik goodie bagnyer...
diberi bersama goodie bag ni adalah sijil penyertaan...
best2


masa aku dtg tu mmg event tgh kemuncakla..
ada maskot huggies... ada pertandingan menari gangnam lg tu...


cuma aku xdann jumpa artis je
dan akhir skali...
nilah barangan yg diberi dlm beg huggies yg bernilai RM150 tu
ada 2 jenis pampers huggies (pants & biasa)
ada pad kotex overnite, kotex pantiliners, poise pad,
kleenex tissue dan klip fan..


gmabar pulak aku kena tunggu 2 jam utk dptkan gambr..
ok la.. 2 jam tu round2 OU dan siap mkn lg...
xle terasa lama... papepun ...aktiviti ni best sgt!


4 comments:

sumysya said...

wah..banyaknya dalam goodies bag...berbaloi pergi

Iela Fazielah said...

sumysya: itulah pasal.. berbalai rasa.. dok kat event xsmapai 20 minit pun..haha

mummy_ayu said...

wah..memang meanriks..ada gak terbaca hari tu but Iris kan dah besar..pakai pampers..memang huggies gak but.bila nak tido malam jer..so..memang tak leh la join..
apa pun..best!

Iela Fazielah said...

mummy_ayu: haha..xseswai lak nak join ye.. mcm kelakar.. xpe la.. next time... tp event ni mmg best la.. sbb smbil pergi sini sambil window shopping... bkn senang nak jejak ke OU ni

Related Posts with Thumbnails