Sape Suke Dengar Kisah Ku

Islamic Calendar

my bro in law accident....

aduhai.. dugaan di bulan ramadhan utk thn ni...
terkejut aku dpt tau berita ni keesokannyer...
aku org terakhir tau..sedih pun ada...tp xpe..
agaknyer kalut kan... smapai lupa nak inform..
al kisah my BIL ni adik kepada my hubby...
dia accident ms blk keje hari jumaat lepas
kena kat tol NKVE xsalah...
adik ipar aku naik moto besor..
lepas lalu kat area tol tu... tetiba ada kereta himpit ke kiri lepas byr tol
yg BIL xperasan kereta ni potong terus dr arah kanan...
terus tersondol...




well... akibatnyer dia patah tulang lengan atas n lengan bawah...
mmg dugaan betul...
dah la lg seminggu nak raya...
ibu n bapak mertua ku skrg kat tnah suci mekah buat umrah..
insyaallah akan blk raya pertama nnt smapai flight dia awal pagi...
aduhai.... kesian kat my MIL yg dah xtenteram dok kat sana..

now, my BIL hospitalize at Hospital Pantai Cheras...
moga uda cepat sembuh....
mcm2 dugaan nak smabut raya....
aduhai...harap semua ok dan selamat la hendaknyer lepas ni...
berhati2 di jalan raya ye korang yg nak kmpg... aku pun sama kena lebih berhati2

2 comments:

mummy_ayu said...

scary nya..sabar jer la..semoga BIL iela cepat sembuh..

Iela, ptg nanti Ayu publish resepi cornfales madu tu..nie resepi yg simple sekali..Ayu tgh minta adik Ayu sms nie.. :-)

Iela Fazielah said...

ok..tq... bestnyer ayu....

Related Posts with Thumbnails