Sape Suke Dengar Kisah Ku

Islamic Calendar

wall deco yg cantik.....

owh tq to mama ZN yg menunjukkan hasil belian n decorasi rmh dia yg menggunakan wall deco yg cantik bangat ni...


dr. FB Nad a.k.a MamaZN


mamaZN upload gmbar ni kat fb...
aku yg nampk walldeco ni terus  masuk ke page Airis Wall Deco Full ni......serius...mcm2 ada...
then bila search2 wall deco yg ada...mmg aku sgt berkenan dgn wall deco yg dibeli oleh mamaZN
terus PM owner Airis Wall Deco..
dlm ms yg sama wassup to hubby tanya pendapat...
aku jumpa yg sama dgn warna tema rmh


tp nampknyer hubby ckp amik yg mcm nad tu...
agaknyer dia suruh lari dr warna2 tema kot...
sib baik ada 1 set lg... so...
xsabar nak pick up dr owner Airis kat presint Diplomatik mlm nnt...
tunggu ai gantung ai punyer pulak kat wall ye...
ni yg org panggil..semangat nak raya...muahaha



daaaaaa

p/s; area ruang bwh rumah mmg xde ayat al-quran pun digantung di dinding..
sbb xjumpa 1 pun yg berkenan kat hati... 
tp nmpk je ayat ni dgn tulisan khat n frame ni terus jatuh cinta..
mmg terbaik la

1 comment:

Related Posts with Thumbnails