Sape Suke Dengar Kisah Ku

Islamic Calendar

all new

to iman imran...all new 4 u...mama minta maaf...
di umur 1 thn 6 bln, imran terpaksa campur susu... 
alhamdulillh, imran serasi dgn progress gold
tp mama still b.feed imran di mlm hari... dan hantr 2 botol EBM ke taska
siang top up dgn 2 kali je susu progress...so far 600gm susu progress leh thn utk 2weeks duration...

teringat ms nak bl susu imran hujung bln lepas di aeon big a.k.a care4ms tu tgh rancak offer n ada sorang s.a susu wyeth dok promote suruh bl pek 1.8kg sbb lebih murah then dia tanya anak akak ni minum susu apa....

tersengih weolls then weolls said our son br nak try minum susu fm
so..bl la pek trial 600gm tu....
now, br habis pek tu.....



yg botol susu baru tu pulak, saje je bl....eceli mmg dah lama nak tukar botol baru...
botol susu imran sediaada dah berumur 1 thn stengah pun...
 giler lama xtukarkan.... lg pun aku benci part nak pakai ring tu..
 then kebetulan littlewhiz.com buat offer...

2 biji botol susu tu dr hrga rm105 tinggal rm69.90
 mmg murah gilerkan? nyesal lak xbl...
 so, klik online plus delivery pos br rm77, still berbaloi...so...
 pada sesapa nak tukar botol susu br, leh singgah ke www.littlewhiz.com utk soping ok...daaa...hapy weekend n selamat hari haji

No comments:

Related Posts with Thumbnails