Sape Suke Dengar Kisah Ku

Islamic Calendar

cerita gelang syafiqah n update charms PANDORA mama...

wah..... xhabis2 pandora...
wajib u...kata dah jd collector kan...
sebelum tido mlm kena baca buku pandora dulu...
tenung2 katalog smapai tertido...
ko mampu??? haha... jgn tiru ai tau...
ai obses giler...
demam 3 hari lepas sbb xdpt gi alamanda nak gi pandora bl clips..
lepas dpt gi beli..terus pulih demam...
tepuk dahi laki aku... :P

ok.. nak jadi cerita....
hari ahad mlm.... badan menggeletar ni...
mmg aku demam pun...
xtau pesal... kejap sejuk kejap panas....
hidung mmg xde deria bau dah..tp aku xselsema ok...
kepala pening pusing2 n sakit kat kening/..
maybe sinus kot... malas nak amik pusing...
dlm ms yg sama cakap kat hubby....
nak bl clips charm utk gelang pandora aku...
sbb tensi charm 2 bijik ni xleh dok diam...
nak jugak pegi alamanda...
so..mlm tu pergi la kesana...

ms on d way nak ke pandora...
syfiqah dok ckp..."mama ni asyik beli gelang je..
xpe.. nnt kakak dah besar..kakak kumpul duit dan beli sendiri.."
ala cian anak mama... ingatkan kecik lagi...
mana tau bab2 gelang ni...
rupanyer.. bila dia tgk aku dok sibuk belek gelang n tgk katalog pandora...
dia pun teringin jugak...

so..ms on da way nak smapai ke lot pandora tu...
depan butik carlo rino...berdepan kedai jam xsalah...
kat tgh2 dia
ada satu booth jual gelang...ala yg leh letak nama tu...
aku ushar la kat situ..
then tanya syfiqah..dia nak x?
nak bl pandora mcm mama xmampu lak mama.... 
hilang kang....meroyan mama ni...
wah.. suka syfqah...
tp disebbkan jam dah menunjukkan jam 9pm...
kena gi pandora dulu kasi mama pilih charms clips utk gelang mama...
then blk tu br singgah booth tu utk bl gelang kakak...

lepas setle bl brg mama..patah blk ke booth gelang tu...

inilah rupa huruf kecil yg cantik lagi antik


boleh dipasang pada gelang or rantai...boleh jugak jadi keychain
dlm byk2 rekaan...yg huruf colorful jugak dia nak..
layankan lah
aku suka yg bling2... tp dia xmau..
FYI... sebijik huruf Rm2...harga tali mcm tali jam utk syfqah RM8
so..dia mintak buat nama dia ADRIANA tmbah sebijik LOVE kat blkg nama
so..semua sekali Rm24 je..

see.... muka hepi ada gelang yg cun..

yg mama pulak...
xnak kalah...
bl 2 bijik je clips charm...
kat rmh aku dok aim lain..
smapai sana..rambang bijik mata tgk clips..




kena pulak SA tu cadangkan suruh amik yg ada kaler merah sikit...
pastu clip charm dia xbyk choice...
last2...rembat yg ni



sebijik RM 169.00 x2 bijik = Rm 338

so...skrg gelang aku dah ada 4 bijik charm..
owh..masih xcukup...
tp buat ms ni ok la...
next month leh beli kot
stat bln depan xyah br yuran sekolah agama syafiqah...haha
jimat disitu...leh beli sebijik charm sebulan ni...(sambil usap dagu) haha

ok..now... 
inilah koleksi pandora aku skrg


 dan inilah tgn anak beranak yg dah bergelang sekarang...
 
n lastly...
aku mintak buku katalog pandora...
baru puas nak tgk harga...
ni kejap2 on internet..xpuas ko..
harga  pun xde.. ni kalatog complete...
tu yg tido smabil peluk catalog tu...daaa



3 comments:

mama lieyna said...

Amboi smpai tido peluk katalog ye... hehe..

Anak pu n nak juge...best le mak, ada geng anak dara :-)

sar mastura said...

salam, berminat untuk beli pandora boleh email ke saya , sarmastura91@gmail.com
:)

Khairina Aleeza said...

Kat mane yea beli gelang anak tu..

Related Posts with Thumbnails