Sape Suke Dengar Kisah Ku

Islamic Calendar

my 1st Pandora collection a.k.a bday present

owh my....
love u husband...
u always the best.... yg memahami dan menyanyangi i selamanyer...
sanggup melayan kerenah isteri mu yg sememangnya byk kerenah...
100 reasons kena bg why i want that Pandora bracelet???

why x bl emas je.....owh... 
akhirnyer.... termakan pujuk jugak....
emas or what so ever.... dia tetap xsama mcm Pandora...

yg nyata.... ai rasa lebih selamat bila pakai pandora ni skrg berbanding emas...
yela... xrisau hilang or org rompak...
mmg harga bl set pandora ni setara mcm bl emas seketul...
tp pencuri  xheran tgk org pakai silver berbanding emas kan??
cuma bila sendiri dah pakai pandora bracelet ni....tgn berat sebelah la pulak..
pakai emas br 10gram, ni silver boleh cecah sekilo ni.,..
berat oooooo gelang ni.... br letak 3bijik charm dgn sepasang safety chain...
lom lg bubuh kat 10 bijik charm...aku rasa mmg payah nak angkat tgn nnt...haha

yg penting.... aku bahagia....
antara my wish list yg aku leh potong dari senarai yg terpendam ni...
again to my beloved hubby....thanks sayang...

korang.... 
dgn rendah hatinyer...
let me show my 1st collections of my pandora...
simple je... aku pun xmampu nak kutip smapai 5 charms sekali bl haritu...
dah pilih tp letak blk sbb bila kira bape harga...over pulak...
last2.... inilah dia..
kalau ikut hati..mau kat 5-6 bijik gak charms yg aku aim nak letak awal2...hihi...

gelang aku amik silver collier warna hitam...
eceli mmg nak warna putih..tp utk saiz 19cm dah abis....
aku sgt xsabar mlm tu..so...aku amik la warna hitam ni...
lg pun serius mmg nampak lain la...

utk 1st collection charms adalah sepasang Mother & Daugther Dangle Charms dan sebijik Words Of Love Charm

dan safety chain pun aku ambil gmbar LOVE jugak...haha
sbb koleksi ni atas pemberian kasih sayang dari dia kan...
harus menggambarkan KASIH SAYANG tu..muahaha

tunggu...lepas ni...
aku akan terbitkan charms yg berkaitan aku lak...hihi...
now... dah ushar.... tunggu aku bl nnt...
of cos yg new colection autumn ni...
ianya adalah....

pandora bow bag charm RM126 - aku kan kaki soping..hihi

dan nak beli sepasang clips...abis berjalan2 charm ni kalau xde clips...
tp mahal wei...
aku minat kat clips ni..tp harga xpasti bape....huhu

kesimpulan....
ai amat puas hati....
now... ai dah jadi ahli kelab pandora...muahahaha...
lepas bl pandora, terus hubby belanja mkn TGI Friday...
nnt...smabung cerita lagi....daa

9 comments:

syawalsimpsons said...

cantik la pandora akak ni...

mama tisya said...

wah dpt pandora..tp kita tk minat

Iela Fazielah said...

syawalsimpsons: tq.... xpandai nak pilih sebenarnyer... dah depan mata terus rambang mata

Iela Fazielah said...

mamatisya: hihi... tp kita minat...

lydzar DN said...

Comel jugak pandora eh.
selalu lalu kt empire tu, tp tak penah jengah. hihih
nasibla badan, jenis tak pakai apa2 kt tangan..

- dieyana - said...

wow bestnya, special dr hubby...kelip-kelip mata, jalan tak pijak bumi...ehheheeh

adianiez AIDA said...

wow!
pandora tuuu!
aida suka tgk. but tak pasti suka pakai ke tak, iela. tak pernah tgk live pandora ni. aida suka emas!!!

Iela Fazielah said...

pendapat peribadi ila la kan... harga dia mahal.... sape yg suka emas better bl emas..ila suka dedua.... pakai pandora mcm pakai silver cuma ada jenama jelah...hihi

damien said...

Koyak2 poket den ni ha. Hehheh

Related Posts with Thumbnails