Sape Suke Dengar Kisah Ku

Islamic Calendar

soping susu di mamy & baby expo SACC

citer last week actualy
kan aku dah mula campurkan imran  dgn susu formula
utk 2-3 minggu pertama dia minum nampak serasi..
masa ni imran br je kena cirit birit...
tp kami ingat just salah mkn...
then..nak jadi cerita...
wyeth buat offer kepada members utk pre-order susu masa expo mami baby kat SACC
so...ahad lepas kami kesana utk bl sekaton susu...
sbb syaratnyer kena beli at-least 1 katon susu bersamaan 6 kotak susu 1.2kg Progress gold
dpt goodies bag la bagai...
dapt hadiah memacam...
ok lakan...



...


booth wyeth masa kat sacc shah alam aritu

utk makluman harga ms pre order susu ni jatuh aRM63 je sekotak
dapat lg free 200g susu for every 2 box dan 80 points utk sekaton susu
tu yg beli tu...

nak jadi cerita, aku mati2 ingat kat SACC mall...rupanyer bkn..
ms dtg tu xterfikir pun pasal mami baby ekspo ni sedangkan lalu dpn convention centre tu..
then bila dah smapai ekspo ni mesti la bl benda lain kan
nak bl brg baby idok le...si dobot ni pun dah 1 thn stengah kan...
xde benda yg menarik utk dibeli kecuali...
ternampak baju tido yg menarik n nice kualiti kain dia...
so. bodek hubby utk blkan kais si bujang irfan...
irfan skrg makin tinggi.... baju saiz 4 thn semua dah singkat
then papa kata.. amik 5 helai terus..
inilah baju tido br irfan

suka dia...selai RM20...aku tawar lg tp xdpt..
xpe la... dpt free i-pad jawi sebijik..

then...
kami ke SACC mall semula ...sbb dah parking kat situ pun..
kat sini mencari baju renang muslimah utk syfqah..
bj renang lama syfqah dah sempit sgt..
bl dulu pun ms umur dia 4 thn...skrg dah umor 7 thn...
mmg patut pun sempitkan...
so rouncd2 dlm mall...
ada 1 kedai jual bj renang ni..
tp mmg bj renang muslimah ni mahal ek...
lepas pilih inilah bj renang br syafiqah...
harga sebenar rm129, lepas offer rm116..less 10% je..
jadilah...

insyaallah..cuti deepavali ni n cuti awal muharram ada program bercuti2 malaysia
nnt aku update ye...
insyaallah...kami pergi..
doakan imran sihat la hendaknyer,....amin



1 comment:

Farah Izza Shafik said...

insyallah auntie doakan imran sihat ya sayang.. amin.. :)

Related Posts with Thumbnails