Sape Suke Dengar Kisah Ku

Islamic Calendar

ambi pur baru

korang dah cuba x pakai ambi pur baru yg jenis ni

nama dia mabipur refreshener...
serius.. bau dia sgt kuat ok..
yg ni mmg bagus pakai...
jimat letrik sbb xyah pasang kat plug mcm yg lama punyer kena letak plug...

jenis ni jenis air..
no wonder iklan dia yg letak smapah sarap durian depan mata pun xbau..
sbb mmg bau dia kuat sgt..
smapai 1 tahap syfqah naik sakit hidung...

aku letak kat dlm bilik tido...
tp bila bau dia jadi makin kuat bila kita dok lama dlm bilik, aku terpaksa pindah kan kat family hall..
biar hall pulak yg wangi...
tp bau dia leh smapai ke belah bawah...
mmg kuat la...



pada yg suka bau segar2..bau wangi2 kat rmh..
leh beli ye...
aritu bl kat watsons harga lepas less dapat RM12 je,,
kalau x dlm rm 14.99...
cubalah...

pasni yg jenis letak kat plug abis aku xmau refill yg tu...
pakai jenis ni je... jimat ooo
rumah sentiasa wangi...

2 comments:

syawalsimpsons said...

nak try la carik jap G...boleh letak dalam bilik tido ni....tahan 60 hari kan

Iela Fazielah said...

syawalsimpson: aah..leh thn 60 hari..mmg wangi n jimat..

Related Posts with Thumbnails