Sape Suke Dengar Kisah Ku

Islamic Calendar

watson VIP Touch n Go card

korang...
korang dah ada membership watsons?
pada yg dah ada card tu....korang dah tukar ke kad VIP baru yg siap dgn Touch n Go??
best tau kad ni...
kalau kad lama dulu just kad ksong jekan...
kalau beli boleh collect point...
tp kad baru ni kad dia tu dah siap TnG..
tp korang ken top up sendiri la kad tu utk isikan duit...



kad ni aku xheran sgt...
yg aku sgt excited tentang penukaran kad ni adalah...
hadiah kupon dia yg korang dpt ms korang tukar kad ni...
serius byk ok...

utk tukar ke pek kad baru ni..korang cuma perlu add RM3/6  je..err aku ingat2 lupa sbb dah kat 2 bln tukar
korang akan dpt satu pek kad n kupon yg bernilai RM5k ok...
the best part.. kupon tu semua best2!


 


antara kupon n vpucher yg diberi..,



 the best part lg.. ada voucher jelly bunny shoe ok... 
dpt off rm30 dari pembelian rm90 dan expired feb 2014..
kata kan tgk syiok pakai kasut jelly bunny *D*


 eh byk lagi la kupun dia... kfc ada, pizza ada. .cepat gi tukar ke kad vip watson ye.. dahhh...

p/s: n3 ditaip sambil tunggu no. giliran di hosp. serdang sbb bwk syfqah follow up asma di klinikpakat paed..daaaa

7 comments:

syawalsimpsons said...

sue ada kad ni kakak...klo camtu boleh tukar la kad ni

Iela Fazielah said...

syawalsimpsons... tukarla.. kupon byk leh guna

Nad MamaZN said...

Kene byr rm3
Aritu org watson kata kene byr rm6
Klu btul kene byr rm3, rugi la saya 3 hrngget! Huhu :p

Iela Fazielah said...

Nad: akak pun jadi ingat2 lupa dah..tp rasa akak byr RM3 je... ke RM6...sudah....tp kira still murah la sbb nak upgrade je kan

blog-tips-kurus said...

macam mane sis aktifkan?

asyik failed jek.. :(

nadyana said...

asal sayatak dapat pun kupon piza..huhuuhuh

eila haliez said...

Sy br jer top kad touch n go watson... tp blm daftar... kad tu blh digunakan x?

Related Posts with Thumbnails