Sape Suke Dengar Kisah Ku

Islamic Calendar

cerita makan-makan Kenny Red Day 2014

salam jumaat uolls...
hampir lupa nak kongsi gmbar2 mkn Kenny Red Day aritu..
blk keje ptg tu dgn semangat berkobar2...
jemput anak terus ke Aeon Ekuin utk gi mkn kat Kenny Rogers
boleh tahan ms smapai hari tu meja penuh semua..
kena beratur la jugak..tp xlama
aku smapai pun dlm jam 6.30ptg..


suasana dlm KR Ekuin

ms ni tgh beratur...
saja snap gmbar budak2 pekerja KR ni

tunggu seat kosong..
kakak melayan adinyer..


imran...

serius aku mmg xteringat pasal kenny red day ni..
sedangkan hubby dah tag isnin aritu...
dah semua anak2 pakai bj kalerful
sib baik aku pakai bj merah kan...selamat...
masani papa n irfan lom smapai lg

dpt je meja...
terus snap gmabr... muka gembira ooo..
haha... sbb pg tu gi bank update buku ASB kan..
tu yg setakat makn kenny.... celah gigi je..muahaha..eksen ko ye ila! 

menu standart..

tp 2nd pinggan dia bg side dishes yg lain...
ok la.. ada variasi..
just top up dgn semangkuk chezy mac & aromatic rice..
2 menu ni wajib utk budak2..
sbb irfan & imran mmg mkn nasi sahaja...wajib!
kalau xde nasi xsah pada dia
syfqah lak..kalau dtg kenny kena mkn mac & chez ni
kalau x.. bising2 dia


lepas abis mkn...snap gmbar lgi..
jarang aku nak msk blog skrg ni..
kat FB lg la..asyik gmabr anak je..
smapai adik aku dok tegur.. mana muka tuan tanah kedaung ni>>haha

ni suasana jam 7.15 mlm..
boleh thn ramai yg beratur... ramai jugak yg dah balik...
mcm aku la.. terkejar2 nak tgk Ariana Rose sbenarnyer...haha

so.... misi Red Day KR 2014 berjalan dgn jaya nyer!

5 comments:

- dieyana - said...

wah best gak, tapi kena sbr nunggu la ek.. hihihi...

sama la dieyana pun, anak2 je jd model blog skang ni..sesekali je mak interprem..ok la tu kan!ihihihi

syawalsimpsons said...

tak sempat G pon kakak..sadis

Iela Fazielah said...

dieyana: xlama mana pun.. dlm 5 minit je sbb kebetulan ada org nak balik.siap bg seat kat org blkg lg sbb meja tu kecik..hihi

Iela Fazielah said...

syawalsimpson: ala...xpela... next time... byr sama je.. mahal tu jugak.. sekadar suka2 sbenarnyer.. alasan malas masak....

Farah Izza Shafik said...

alamak.. terliur la u gambo kenny rogers ni.. terus terasa cam nak!!!

Related Posts with Thumbnails