Sape Suke Dengar Kisah Ku

Islamic Calendar

eh..dah jadi mcm student lak...

ingat x aritu aku ckp dpt tawaran mengajar..??
alhamdulillah...
rezeki x sangka-sangka..
tp bkn sesaje..
komitmen ni...
14 mnggu non stop....
siap bl kalender la...
mcm student la pulak...

tiap2 mlm dgn laptop dok update nota kursus n slides utk mengajar..
sib baik mudah je skrg...
utk student just upload dlm sistem...
nt diaorg view n download nota...
cuma kena fikir byk sikit...
this week dah masuk minggu ke2 dah....

yg penting.. aku buat benda yg aku suka buat..
rasa xsesia stay di UPM xkemana semata2 sbb minat dgn Bulan Sabit Merah Malaysia
sbb aku tau...
kalau aku keluar dr PKU UPM... mcm terkubur je segala ilmu yg aku ada..
sbb rasa nak msk kompeny luar nak mengembangkan ilmu perlukan komitmen yg lg tinggi n perlu traveling jauh2..
ni x..dlm UPM je....
syukur ya Allah....
ok.. nak smbung keje...bye



4 comments:

Farah Izza Shafik said...

good luck ilah! semoga berjaya hokay.. :)

Iela Fazielah said...

tq farah.... takut sebenarnyer..hihi

mamaarifakeem said...

Alhamdulillah..
Sekurang2nya ila suka dgn kerja tu wlu terpaksa berkorban masa sedikit kan..
All d best! :-)

msredcheesecake said...

have fun cikgu...hhee

Related Posts with Thumbnails