Sape Suke Dengar Kisah Ku

Islamic Calendar

beg yg ku idamkan....akhirmyer.......

alhamdulillah.... 1 wishlist thn 2014 dpt potong dlm list....
beg coach idaman dah dpt kat tgn....
tq syana....love this beg....

ms booking order dulu aku lock kaler white purple ni..
bila last minit nak tukr kaler xleh dah...
 sbb dah org lain booking...

xpe..kaler ni mmg cukup menawan dah....
cuma kena extra care la nmpaknyer....
kata warna putihkan....
my 1 st collection of coach bag,...luv it!

ptg td merasmikan beg baru jln2 ke sunway pyramid ber4 dgn anak2..
wajib selfie sbb nak tunjuk rupa 1st time pakaikan..hihi


bestnyer......

still admirer the legacy mini tanner bag gak....
pasni nak kumpul duit bl mini tanner lak...
f.y.i my coach archival ni bkn factory outlet...
n i made 4 times installment tru Online Shopping From UK & USA @ syana said....

4 me worth n xmembebankan...
sbb tempat lain biasanyer nak half deposit n brg smapai kena full settlement....

so sesapa berminat leh jenguk fb Online Shopping From UK & USA ok...
daaaa....nnt kita tgk apa hasil rembatan jln2 kat pyramid ye...babai....

2 comments:

Zaila Mohamad said...

wow, teringin nak beli sling bag macam ni

Iela Fazielah said...

zaila.. beli la... cash secara ansuran..haha..yg penting murah..

Related Posts with Thumbnails