Sape Suke Dengar Kisah Ku

Islamic Calendar

Bisnes : aku dan cup cakes chocmoist with granace

alhamdulillah...tetiba dpt rezki ada org tempah cup cakes 100 bijik sempena majlis nikah dia jumaat lepas...

pelagi... amik cutilah kekdahnyer sbb pestime nak msk bebanyak...
buat ms ni aku sgt expert buat kek choc moist with choc granace....

xsangka lepas buat bday hello kitty syfqah kat sentul aritu,
kwn adik aku dtg sekali.. dia rasa cupcake aku n berkenan..
terasa penat gak nak menyiapkan 100bijik cup cakes...
3 kali bancuhan jugak la...

n aku jaga kualiti masakan aku... n aku xpakai minyak tau...
 spesel made aku pakai butter....
so rasa choc moist cupcakes aku mmg marbeles ye...eah..puji sendiri ko..
tp betul...laki aku yg bg komen ye..mamat tu mmg fussy bab mknan ni..

lepas ni....sesapa berminat nak amik tempahan, meh pm or call aku ye...
harga boleh runding.....
mana tau nak buat goodies hntar taska anak sempena bday dia ke...
 aku skrg xmau buat goodise jajan dah....
bg cup cakes or dadih lg bagus baik utk kesihatan anak2 kan...

sekali lg nak promote.... sesiapa berminat nak order...
 leh call aku 012-6098480
nak buat individual cup cakes pu nboleh, lg senang nak bg org...
sbb kemas dlm cawan...

ni cupcakes choc moist with granace





 cupcakes ready to deliver...
area seri kembangan, putrajaya, bangi n area berdekatan
boleh c.o.d



ni choc moist dlm bekas, yg jenis ni lg kemas n mudah nak bg org...





kalau nak cheesekut dan puding trifle juga bolehjust make ur wish n it will come true ok....just call me utk tempahan...daaa

5 comments:

Rizziela said...

sedapnya..lama x buat cup cake

syawalsimpsons said...

sedapnya kakak...insyllah boleh la try order ni nanti

syawalsimpsons said...

sedapnya kakak...insyllah boleh la try order ni nanti

Iela Fazielah said...

sila2.... jgn xorder.... bisnes kecil-kecilan...hihi

- dieyana - said...

wow berbisnes pulok ya.. isy..sdp la Nampak, moist2 gitu!

Related Posts with Thumbnails