Sape Suke Dengar Kisah Ku

Islamic Calendar

Jelly Bunny Shoe & Bag: new collection

salam isnin uolls...
dah petg br done nak taip n3 ni ha...

ok... certia kisah ke Sunway semalam...
saje je sebenarnyer...
2hari dok rmh rasa berasap badan...
tgk pulak muka laki yg tegang sbb nak siapkan assignment dia..
dr kacau dia...
baik bwk budak2 keluar ke mall lg best..
cadang nak blk sentul rmh mak..tp xde org kat sana..
so.. drive ke sunway la.,
mcm biasa..parking kat snway...masyaallah....
susah!

ok.. masuk je mall...jln2..
sekali nmpak butik Jelly Bunny...
ahrus singgah,,,
bising syfqah..asyik2..Jelly Bunny katanyaer...

ada pulak offer... xle gempak sgt..tp bole la nak soping bang 2 pasang kasut

buy 2pcs.. 2nd pcs yg paling mahal dpt less 20%...
menariks...hihi
pelagi...terst kasut yg xde la...
kat sunway byk giler choices...
kebanyakan design utk export pun ada


lepas pilih2...
ni la rupa lepas soping...



jgn xtau...
aku siap bl sebuah sling bag ok...
sgt kiut...n harga RM159 ada less 20% gak...
serius...terkenan n terus terbeli!!!

serius... lawa giler bag ni...


so..inilah hasil belian semalam...
2 pasang kasut n sebuah beg


dan beg... sgt cun n selesa..
byk kompartment...

kasut biru ni mcm kasut lama...
aku suka kasut ni...kasut lama dah arwah dah

kasut ni pun sedap...

itulah kisahnyer....daaa

5 comments:

mummy_ayu said...

best2...comel kasut tu and handbag tu,,,memang menariks..

salwana nordin @ che'wa said...

saya pun dah ada 2-2 koleksi tu..

mmg sedap sgt :)

Farah Izza Shafik said...

kenapa kasut striking pink tu sgt menawan??

Iela Fazielah said...

che'wa: serius..selasa sgt kasut dedua tukan...

Iela Fazielah said...

farah: sbb dia sgt menawan!! kiki...hanya di sunway je byk choices n variety of shoe... kalau kat MV or KLCC..memanjang abis stok...

Related Posts with Thumbnails