Sape Suke Dengar Kisah Ku

Islamic Calendar

my new set of Pyrex....

owh...
my doctor kat opis kenalkan..
satu tempat jual brg murah kat Fb..
nama dia : Fans of homegoods..
serius mmg brg mcm corelle n pyrex dia murah giler..
terus aku order set pyrex dr dia...
set pyrex oval n square...



yg mana aku dah survey kat mall set pyrex square je..
set 3 biji dgn penutup ni harga dia Rm170 ok..

kalau yg round lagi la.. harga lebih kurang sama...
ni dia bg harga RM75 utk set square & Rm50 utk set round tu...
sukanyer!

korang nak soping or tmabah koleksi corelle or pyrex.. leh jengah FB dia ye

2 comments:

syawalsimpsons said...

murah tu kakak..boleh la terjah nanti kan

Adyshariz said...

blh la terjah nt

Related Posts with Thumbnails