Sape Suke Dengar Kisah Ku

Islamic Calendar

cuti wesak day & ikea

smlm cuti kan...
bestnyer...
sbb dah awal2 ckp kat hubby nak ke ikea...
aku dah xsabr2 nak menjalankan misi susun atur cabinet..
mencari rak utk di pasang dlm kabinet nnt..
alhamdulillah... jumpa ko...
nnt aku kongsi apakah itu dan proses pemasangan...
suka sgt!

cuma xbest gi ikea rupanyer ikea tgh renovation
byk section yg ditutup...
brg agak kelam kabut sikit..
rasa jln xpuas...
tp dlm xpuas2 tu 2-3 jam gak dok dlm tu..

melayan kan kerenah si kecik ni...
suka betul dia dgn kuda kepang ni...
yg lama punyer dah patah..
xde snap gmbar pun sbb dlm tu sgt crowded n huru hara..

paling penat bab nak bayar...
kaunter bayaran pun dr berbelas2 kaunter tinggal 6-7 kaunter je sbb area situ pun tgh reno...
rasanyer relocate kaunter kot..
dah berduyun n berejam tunggu nak byr je...

yg penting... misi tercapai..
brg yg dicari dpt....
siap beli hadiah utk hari guru jumaat nnt utk anak2...

dan the best part..
merasa ke stall bokitta pinfree hijab utk test tudung..

aku nak bl sehelai tudung tu tp hubby xberkenan..
dia kata aku pakai xlawa..
so.. xjd la bl tudung bokitta tu..sedihnyer..
xpe... nnt sekali lg terjah sendiri... akan ku bl kot...kiki

ok.... till next n3..bye...


6 comments:

lydzar DN said...

saya pun dalam plan nk try bokkita ni :)

msredcheesecake said...

kalau ke ikea mmg lambat la jumpa jln keluar ...hheee

Nad MamaZN said...

ramai yg dh try bokkita tu.. selesa ek kak?
ikea tmpt paling besttt! saya suka! masa saya p aritu blum start reno lg

syawalsimpsons said...

ramai giler org kat ikea ye kakak

Iela Fazielah said...

Nad : best la bokkita tu.... senang nak pakai..kain lembut n selesa.. tp dah laki pulak xsuka... xbest kalau bl dia ada sebelah... len kali terjah lagi

Iela Fazielah said...

hui..gi ikea mmg lmbat jumpa jln keluar... dgn sesak rmainyer... tp seronok berjalan....

Related Posts with Thumbnails