Sape Suke Dengar Kisah Ku

Islamic Calendar

hadiah bday imran & kasut crocs

ok... certia soping crocs pertama utk imran
eceli beli crocs utk anak2 adalah tradisi utk family aku yg mmg dicipta oleh my hubby
katanyer... dia nak anak dia jalan kaki tutup penuh tp kasut tu mestilah mudah nak sauk n betul2 terjaga kaki anak...
so..mmg kasut pilihan dia dr syafqah smapai la ke imran wajib crocs..
last year ms raya masih xboleh bl lg utk imran sbb crocs ni kasut dia mmg stat dr umor 2 thn br muat pakai..
kecuali mmg kaki anak besor.. aku rasa muat la..
kasut crocs ni utk pakai harian..
kalau kasut jalan mmg aku selalu pakaikan clarks or kasut adidas je

jadinyer.. kebetulan imran dah pun masuk umor 2 thn..
dia perlukan sepasang kasut baru..
sbb b4 ni dia lanjan kasut lama abg irfan...
kiranye hadiah hari jadi utk imran la sekali ni
jadi... smlm ke aeon cheras selatan utk bl sepasang kasut crocs baru utk imran..
suka pergi outlet kat cheras selatan sbb kat sini byk choice berbanding tempat lain
kalau kat MV or sunway..memanjang xde saiz n xbyk choise sbb ramai org bl

the best part... xsangka ada offer sempena hari pekerja

untung ni..
2nd pair dpt half price ok...
tp jgn teruja sgt ye... offer last smlm je...sib baik...huhu

so..aktiviti soping kasut bermula dgn mintak imran try n pilh sendiri kasut mana dia nak

semua kasut dia try...


last2.. aku n imran sudah berkenan dgn new arrival patent
kena pulak ada gmabar ikan...lg suka imran

inilah kasut baru imran...
harga RM189..

dlm pada tu... dok ngendeng hubby...
sempena hari ibu la kunon...
aku teringin nak pakai kasut unisex ni ha..

nama dia CROCS RETRO CLOG
harga RM189 tp sbb kira 2nd purchase kasut aku half price la...

sbb aku selalu sauk kasut hubby bila dok rmh...
marah betul dia...
kasut jalan aku wajib kasut crocs women...
so.... dapatla sepasang kasut br utk mama n adik imran...


tq hubby don...lap u 100x....

tp kan..aku suka giler kasut ni...cun weh!

utk mak...

utk anak...eiii geramnye!



kumpul duit leh pakai raya nnt... ngeh2... daaa

4 comments:

Farah Izza Shafik said...

love the pink ilah!! :) striking gitew.. I tak pernah plak try croc nih.. selesa ek? sebab dah terbiasa dgn scholl..

Iela Fazielah said...

farah: sgt selesa.... sesuai la dgn harga... tp ingat.. xleh jemur tgh panas tau..nnt kecut..kata kasut plastik kan...

Syuhairah Anuar said...

yang utk mak gmbr last tue brapa kak?

Iela Fazielah said...

syuhairah: harga dia RM239 xsalah

Related Posts with Thumbnails