Sape Suke Dengar Kisah Ku

Islamic Calendar

sehari sabtu bersama anak2

salam sabtu....
jarang aku bersiaran hari sabtu...
saje....tetiba rasa nak update blog
actually..i'm feel lonely...
fell xselesa....hati pun masih sedih....
tp xpela..just simpn dlm hati...

dr mlm smlm mmg xboleh tido...
otak byk sgt pikir...
ingat nak gi opis buat keje...
kata nak odit....tp xsmapai hati tgk anak2 ni ha...
apak asyik os....mak pulak asyik keje...
dunia dorang kat taska n sekolah je...
last2...xke opis...layan bebudak ni je...

as usual aku kalau papa diaorg xde...
aku suka gi mkn kat maulana bistro je...
layan roti canai n tosei....
budak lelaki 2 org tu mkn nasi lemak...
tp aku suka bl nasi lemak bungkus gerai tepi jln dr bl kat restoren maulana ni
murah pun ye... singgit sebungkus...
lom tentu abis pun makannyer...

kat maulana bistro yg sentisa penuh dgn org...
owh....gmbar gopro..
hubby xjadi bwk camera ni...
xpela.... 

cak.....

lepastu ke sekolah syafiqah...
katanya`ada pesta jualan apa ntah.... mcm hari kantin la..
sekali dtg xde pape..
sabar jelah...next week kot event dia..
aku pun bc notis ingat2 lupa...
last2 ke aeon ekuin...
jln2..n potong rambut kakak yg serabai mcm hantu...
potong mcm dulu blk gaya pop...

muka ms nak potong...masam je...
mmg muka xrela la...
aku 1st time potong rmabut kat APT ni..
selalu potong kat quick cut je..
kat APT lg murh ko...
potong rambut budak RM15 je..
quick cut pun dah naik harga ke RM16...
ni potong siap pakai blower lg nak cantikkan rambut n kasi kembang
kalau quick cut...xde pun....mmg dia potong quick2 la...

aksi syfqah potong rambut

tgk ha muka....xmoh senyum pun....

ms aktiviti potong rambut...sgt la aman sbb...
imran tido dgn lena!!!

sempat la aku berselfie dgn irfan..
tp tgk irfan...gi tutup mata...geramnyer aku!

then jln2 jap dlm aeon..msk guardian bl brg mandi semua..
tgk jam dah kul 12.15 ko...
kalut blk rmh terus tukar bj sbb nak gi kenduri kawin pulak...
wajib pergi sbb yg kenduri ni abg sebelah aku je dok kt opis tu
anak ke 2 dia kawin...
buat kat dlm upm gak...

punyerlah sedap ayam msk merah dia...
xpedas n xmanis...mmg budak2 2 org ni rantah ayam samapi  3 trip ko

b4 balik snap kat pintu gerbang ni
nak snap dgn pengantin..malas la...
ramai betul kawan pengantin..
xputus2 org bergmabr dgn dia..
so layan diri sendiri je 
budak2....suka imran dpt goodies bag
tgk irfan...jelir lidah...mmg itu  peel dia bila bergmabr

lastly aku...

blk tu xkemana...
ada meeting kat bsmm cwgn selangor ptg ni..jam 3
aku skrg dah dilantik jd setiausaha kehormat cabang...
tp xdpt pegi la...anak2 xde org jaga
so..dr yahaya selaku pengerusi turun sendiri gi meeting...
sibuk org cwgn call nape dr. xtiba lg..lupanyer dr. sudah sesat sikit..
lepas settle hal tu...
drive blk ke rmh...
tido berjemaah dgn anak2...
abis aktiviti siang sabtu harini....
itulah nak citer...

mood: bosan tp gembira bila tgk anak gembira....
daaaa

No comments:

Related Posts with Thumbnails