Sape Suke Dengar Kisah Ku

Islamic Calendar

my 9th anniversary pressie

Hi uolls...
Just simple update pasal my anniversary pressie....
This year byk sgt wishlistnyer....
Tp lepas pikir byk kali....
Aku pilih nak bl jam tgn lg.
Sbb hubby pun nak hadiah jam jugak.....

Lama dah xbg hadiah jam tgn...
Last bg hadiah jam tgn ms anniversary yg ke4 thn 2009 dpt jam couple set g shock n baby g putih tu....

Tp this time....
Hubby nak jam lain....
Aku maintain amik jam baby g utk tmbah  koleksi..
So.... kami ke mv semalam...
Saje je smabil bwk 2 org budak tu tgk wayang,..
Cuti sekolah le katakan....
terus ke G Factory yg terletak di tingkat 3 Midvalley

 tgk jam mesti rasa rambang mata...
Nak pilih mana satu....?
 dlm hati ckp...jam biru x bl lg.. Jam petak pun xbl lg..oho...

Rasa nak bl 2-3 bijik terus...tp mana mampu kan? Kiki
ok.....lepas pilih jam berkenan di hati...
terus suruh syfqah snap 1 gmbr kejap....

  bergambar jap depan iklan ni..
kalau syfqah yg snap...
Mgg gegar la di situ..huhu


 jam idaman telah dipilih...
This time amik jenis tali dia fine resin..
 pakai bukle utk bukak n tutup jam...
Amik sesuatu yg lain..
Selalu pakai tali getah je kan
serius..jam ni ringan sgt mcm jam swatch...
Ni budak SA ni tgh potong tali jam


 ok... Jam dah ready dibyar....
 hihi..tq my love...
 siap dapat free gift sbnuah beg kain jeans sempena anniversary ke 20thn Baby G


ok my pressie kali ni aku akui aku amik jam paling mahal...kiki...
Biasanyer jam aku sebijik xlebih rm400 pun...
This time aku amik latest model BGA 301-1A
Aku dah lama aim jam ni...
sgt simple design dia

Tp yg buat dia sgt class lg cantik adalah tali jam dia..



Luv it so much..... tq hubby....
Tunggu hadiah dr aku utk hubby lak sbb hadiah dia kena order online....
Sejenis jam....tp function dia utk lain....

Nnt dah dpt aku show off ok....
Daaa....

2 comments:

mamaarifakeem said...

Waaah menambah lg koleksi..best la.. :-)
Tahniah n happy anniversary!

Naemah Umi said...

Cantek color jam tu..nway happy anniversary ye :))

Related Posts with Thumbnails