Sape Suke Dengar Kisah Ku

Islamic Calendar

Bazar Persatuan : BSMM C UPM...

Sabtu lepas bertempat di Bukit Expo UPM
berlansung Bazar Persatuan semasa program Minggu Perkasa Putra UPM 
or org panggil minggu orientasi utk pelajar baru UPM
bazar persatuan diperkenalkan kepada semua pelajar baru untuk mereak memilih bagi mengikuti kelab./persatuan yg terdapat dlm UPM
dah lama xjoin event ni memandangkan BSMMCUPM dah 6 thn xaktif
thn ni kami kembali aktif
so...BSMM C UPM pun xterkecuali join bazar bg menarik pelajar baru utk join BSMM C UPM

aku seawal jam 6 pg dah siap n suruh budak2 mandi
imran n syafiqah ke nursery n irfan pulak follow aku ke bazar..
dulu bwk imran... so kita tukar2 ye
semua anak2 aku dah biasa join aktivit BSMM


sgt puji budak2 yg since hari ahad lepas dah dtg ke uPM utk pindahkan barg BSM ke markas baru kami di Kolej ke 5
dan jugak bertungkus siang mlm utk prepare bahan2 utk pameran walaupun simple
kami2 yg bertugas 



cun2 anak buah kak ila ni pakai bj sergam bulan sabit

antara pamplet kami n barg2 peti pertolongan cemas utk standby

ni ms student dtg utk dptkan info n register


kemaskan semula board pameran

tudia budak2 dah register
berbuih mulut dok terang kat student apa aktiviti kami
nak tarik minat le katakan

tgk tu kat tgh padang...
booth hampir 60 buah 
ada kelab kompang, senitari, debat, persatuan buddha, silat cekak, SUKSIS, Palapes, eh mcm2 la

beria layan org ea..

akhir sekali tq Sr. Rokiah dtg singgah
antara penasihat bulan sabit UPM
kami penasihat katik2 je berbanding anak buah.semua tinggi lampai ko
budak PJ ke katakan..

majlis tamat jam 1tghari.. daaa 

5 comments:

syawalsimpsons said...

adoi hensemnya si tecik ni kakak...hihiihihihi

Iela Fazielah said...

haha.. kelakar la kamu suraya.. berkenan betul ye dgn si irfan.. tp awk xde anak dara...mcmmana tu?? kiki

- dieyana - said...

wahh..ceria n sweet rumah baru!

- dieyana - said...

iela, bleh bagi no hp iela tak? no iela dulu ilang, sbb hp dulu ilang :-((

Iela Fazielah said...

boleh aje....0126098480

Related Posts with Thumbnails