Sape Suke Dengar Kisah Ku

Islamic Calendar

My 1st Photobook..... tq wyeth mama club

alhamdulillah...
dpt dah photobook free hadiah bday dr S26 wyeth mama club
eceli kalau ingat post aku pasal hadiah bday dr club susu wyeth ni
since awal bln 9 aritu
aku buat separuh jln je..
bkn separuh pun...20% je kot
pastu aku biarkan smapai la isnin lepas
tgk due date 30hb expired..
pelagi..kalut upload gmabar n edit semua gmbar dlm photobook tu
akhirnyer..
berjaya siapkan n send dgn code yg diberi...

n tadi jam 10.30 am...
terima parcel dr Gdex...
gembira weh!

tgk org lain dah buat photobook...
mcm best je... aku gak xbuat2 lg,,,
ni dpt free wajib buatkan..
just byr RM8 utk cost pos sahaja...
so...hasil pertama...
sbb templete dia bg hanya utk templete  a year in review 2013 ni
aku terpaksa la amik
tp sbb dah last minit...
aku cmapurkan gmabr thn 2013 & thn 2014
lantak le....
semua ada ko...haha

so.. jom tgk photobook aku yg comel lotte ni...

parcelnyer

kotaknyer

unwrap... gmabr kami ke Aquaria thn 2013

antara isinyer...
yeay!

kenangan thn lepas...


lg... sambutan bday bola pun thn lepas

yg lain tu,..dah bercampur smapai bday party thn ni pun aku masukkan..
cukup le....kiki


40 pages for RM8 (delivery cost)
ok la kan...
again to S26 wyeth mama club....TQ!




2 comments:

Bidadari gojess said...

wahhh..bestnyer..buat photobook... salah satu cara nak ingat memori kita kan...skang ni org x print cuci pic dah.... photobook good idea jugak...lawa lawa pics

jemput dtg blog

www.bidadarigojes.blogspot.com

Iela Fazielah said...

Hi bidadari.llsalam kenal...tq sudi jenguk..nnt ila singgahp rmh kamulak

Related Posts with Thumbnails