Sape Suke Dengar Kisah Ku

Islamic Calendar

penghuni setia hospital

isnin lepas 20/10/2014,
syfqah kena warded lg..
dah lama xwarded  ni..
last msk thn lepas bln 10...
tp thn lepas juara msk spital smapai 2-3  kali gak..,,
kes masih sama...
bronkities..xleh salah makan or minum...
terus sakit dada n xleh bernafas...
time papa xde..time tu kena sakit....

hirarki camne syfqah boleh kena warded nnt aku citer
abis lintang pukang hidup mana nak urus anak kat rmh lg, 
syfqah kat spitl lg
papa lak xde.....
tp alhamdulillah..masih ok n terkawal
n tq tu my sister nuyun yg sudi tlg jagakan anak kat rmh...
juga pada my MIL yg tlg jagakan imran & irfan






2 comments:

Alyyani Anuar said...

Allah momok takde ke kak? akak mmg kuat lah. cepat sihat kakak tau.. akak pun kena jaga diri jugak kak..

Iela Fazielah said...

Itulah..momok xde alya...dia boleh mengeluh je dr jauh.... Well.... Terima dgn redho,,,,,.

Related Posts with Thumbnails