Sape Suke Dengar Kisah Ku

Islamic Calendar

beg & buku sekolah settle!

ok...2nd part soping beg sekolah lak...
settle semlm...
blk keje, jemput bebudak terus gi Aeon Tmn Equin
lega soping kat tempat sendiri....
pastu..lengang je xde org...

round2... pilih2 beg...
mcm biasa...
kekalkan la beg jenama Swan je...
syfqah pulak xmau beg pink2 lg dah..
dah 2 thn ni dia suka warna biru


aku suka beg sekolah Swan sbb kualiti kain, jahitan n keselesaan
thn lepas bl jenama tropicana...pakai sebulan zip rosak..
hangin je...

ni beg pilihan syfqah


beg tarik minah ni tak mau sbb sekolah dia kena naik tangga..

oh ye...
si adik pun pow mama beg sebuah
beg dia dah koyak rabak...

adik xnak kalah...
beg mickey mouse...haha

beg sekolah agama, pakai beg thn lepas..
masih sihat walafiat beg pink tu...

pasal buku sekolah lak..
sabtu lepas papa syfqah bwk syfqah gi bl buku..
mama diaorg ni xikut sbb keje...

kejap je dah masuk darjah 3 syfqah ni...


tinggal nak balut buku lak...
daaa



3 comments:

syawalsimpsons said...

banyak dah settle...lega la kan kakak....

Iela Fazielah said...

syawalsimpsson: br part 1 je settle su,,, now nak gi part 2-3-4-5 semua... buku sekolah agama lom bl...yuran sekolah agama xtau bape... yuran taska irfan kat LC je dah cecah RM1788...nangis akak dengor... xmampu weh... yuran imran lak...huhu

- dieyana - said...

swan pun boleh tahan gak eh..tapi okeylah berbaloi2..yg penting tahan lama...tak de lah kita hangin dgn beg yang tk smpi sebulan pakai dh rosak zip..hangin mak!

Related Posts with Thumbnails