Sape Suke Dengar Kisah Ku

Islamic Calendar

cover baru utk si Tab

semalam....
gi amik camera gopro di Mines..
aku xcerita kan pasal camera gopro aku rosak..
eceli dia "hang"..
br pakai 3-4 bulan...dlm 2-3 kali penggunaan je pun
tetiba hang bila aku tukar mode video ke mode camera
last2 gi hntar claim waranty
sebulan je dpt blk..
tp aku xgi amik...smlm bersungguh gi mines utk amik sbb next week nak pakai camera tu
the best part..
dpt ganti semua 1 to 1 ok..
gopro camera xde repair2..
rosak ganti sebijik terus... terbaik!

ok...certia pasal sarung baru si tab samsung aku
punyerlah susah nak dpt dia...
dah msk thn ke3 pakai si tablet 7.7 ni
tab 7.7 ni kira 2nd version lepas tab 1 7.0
skrg dah masuk tab 3..
saiz pun lebih besar..
so.. bila cover dah rosak.. pnyerlah payah nak jumpa..

akhirnyer lepas 6 kedai merayau dlm mines tu...
aku jumpa gak cover tab ni
dapat waran merah hitam..
eceli ada 3 keping je lg cover utk tab 7.7 ni
harga dia RM55


dlm dia pun nice..semua plastiks

dah alang2 sekali tu
tukar plastik cover tab tu.
kita panggil apa ek? cover screen?? aku pun xingat..kiki


ni dr last year nak tukar... 
pun susah nak dapat... Rm30
dah calar balar teruk cover screen tu... 

to my old pink cover...
tq sbb dah setahun berjasa..
teruk betul dah rupa mu...
cuma..bila dtg opis hari ni
akak opis aku ckp..dah tau susah nak jumpa cover tab tu..
nap xbl 2 terus... next year, dah rosak..
dah xjumpa lg dah... hmm..xterpikir lak..
xpe...len kali je...parking kat mines susah sbb tgh expo big bad wolf 2014



daaaa

3 comments:

alin said...

memang dah kena tukar baju baru si tab tu hihihi.. :)

siti natrah said...

mujur ada waranty kan..kalo dak kena beli yang barulah..huhuhu..salam perkenalan ilah

Deqna Lina said...

Assalam..ilah saya nak tye ada ig ke fb ke atau wasap utk kenal lebih lagi..

Related Posts with Thumbnails