Sape Suke Dengar Kisah Ku

Islamic Calendar

happy bday my husband ~2015~

salam sejahtera semua
dalam kesibukan hal2 yg melanda malaysia dan dunia..
kami tetap meneruskan kehidupan seperti biasa
takziah kepada semua mangsa bencana alam banjir

just nak wish happy birthday to my soulmate..
Mr Don Damien a.k.a Zul Irwandi a.k.a my husband
dah selamat menyambut hari lahir ke 35 dia tahun ni

mcm biasa....saya xpandai bermadah2...
ckp direct je...
Selamat hari lahir ke 35 thn dan semoga panjang umur dan sentiasa dimurahkan rezeki...
semoga hari2 mendatang lebih mendewasakan kita dan membawa seribu rahmat kepada awak..
kami (mama, n anak2 ) sayang sgt kat awk..

utk papa...
potong kek ramai2
(yg nyata, semua kek mama yg mkn) hihi



n belanja mkn....
bday boy nak mkn kat secret recepi je...haha...
layankan..



n hadiah utk papa dari hasil  jejari kontot yg xbape dari syafiqah n mama...


nnt papa gnatung dlm opis papa ye...
skrg ni frame ni tergantung dlm bilik syafiqah


3 comments:

syawalsimpsons said...

wah bestnya....happy bufday kat husband akak

Lynn Hamzah said...

kreatif...comfirm papanya senyum meleret tgk hasil tangan anak anak...happy birthday...

- dieyana - said...

hepi besday utk suami iela..hiih..mama yang mkn semua kek tu!!?? hahaha!

comel/kreatif hadiah papa tu..;-))

Related Posts with Thumbnails