Sape Suke Dengar Kisah Ku

Islamic Calendar

kisah Kursus T.O.T yg sgt2 mencabar (part 1 day 1)

salam jumaat buolls..
auto publish n3..
arini kena audit aset dr Audit Dalam UPM..
neves ko....harap xde yg termiss...huhu

ok... nak cerita kisah aku gi Bengkel Training Of Trainers utk lantikan Fasilitator Kursus Berkredit UPM..
aku mcm biasa.. amik komponen Bdn Uniform la..
byk komponen ada utk kursus berkredit ni
kali ni nak cuba nasib..
kalau xde extra activiti mcm ni rasa mcm xbest hidup
suka bergelumang dgn student... gi camping bagai..

ok nak jd cerita..
dpt surat offer letter dia mklumkan kursus 3 hari
kena prepare brg mandi n pakai utk 3hari 2 mlm
tp tempat tak tau kat mana
aku siap call tanya dia ckp rahsia...
sabar jelah...

ok...hari yg dinantikan tiba...
pg tu ada taklimat dr Pengarah pusat Koko
pastu jam 11 br stat aktiviti...
otak blur lg ni
diaorg suruh tukar pakaian yg selesa dan senang bergerak
pelagi tukar pakai t-shirt jelah
sib baik dr pg dah pakai slack..
tp tukar pakai kasut sport
then diaorg siap2 suruh parking kete dpn pusat koko sbb nak kena tinggal 3 hari
dan beg baju siap2 letak luar dewan
rupanyer..beg baju kena letak dlm lori n dibawa ke suatu tempat yg RAHSIA..

ok..kami diberi tugasan pertama
diberi sebuah beg yg mengandungi sebungkus tisu, sekaton air kotak n 20 buah buku pusat koko
kami disuruh jual brg tu utk cr duit dan dikehendaki berkumpul di UTC pudu raya sbln jam 2.45ptg
pastu kena naik kenderaan awam n bukti resit mestilah disertakan
mak ai...
ni mcm explorace malaysia je...

ape ke giler...
dlm team aku ada 8 org, 4 lelaki, 4 pompuan
semua dr lain2 background
ada engineer JKR, ada cikgu sekolah menengah, ada peg. sukan,
ada arkitek muda, ada agen insurans, ada broker n ada sorang pelajar master
hamik ko...
mula lah berpikir camne nak jana duit utk smapai ke puduraya dgn income yg paling byk...

pikir2... kami terpaksa jual n mintak derma dr org
n kos ke pudu mestilah seminimumnyer...

akhirnyer...
lepas penat lelah minta derma jual tisu n buku...
kami berjaya mengumpulkan RM260...
alamdullillah...
jam 2.45 pm kami kena berkumpul di surau UTC pudu dan kami diberi tugasan kedua...


wah... dpt surat....melompat2 kitaorg..
sbb semua kalut xpernah di sg. congkak naik kenderaan awam..
so lepas bincang2 kami decided naik je LRT blk dr puduraya ke Bandar tasek selatan then naik cab dari sana... ni kira option pertama la sbb semua blur xtau nak naik pe...

nak jd certia... ms kami dlm train dok kecoh 2 nak pergi sg congkak tu..
tetiba ada budak blkg aku ni punyer baik hati sapa kami n tanya...
rupanyer budak tu tau nak gi sg. congkak...
so.. dia pesan dr LRT ni turun di stesen Maluri n kami kena naik bas no. 109A xsalah..
bas tu akan pergi ke Langat. kat situ kami perlu turun di Taman Santek
lepas tu leh naik bas seterusnyer ke sg. congkak
or nak cepat naik teksi je
YA Allah... bersyukur sgt sbb taime2 kalut tu ada org sudi bg direction...

muka kecoh dalam train...
gmbar 1st muka aku n budak lelaki pakai bj gelap tu yg bg klu ke sg. congkak
kami gerak dr puduraya jam 3.00 pm..
kami tiba di tmn santek langat jam 4.00pm
siap tukar train di chan sow lin n siap berkejar2an dgn bas kat bus stop maluri
kenangan xboleh dilupakan
tp sbb kalut kejar bas..xde la pulak adegan gmab berlari-larian
mengah2 la...dr dwpan aeon maluri kejar bas smapai depan courrts mammont...
giler jauh or x?? time tu tgh jemmed teruk kat maluri

gambar atas... aksi kami dlm bas...
lama betul x naik bas awam (Rapid KL) sejak bergelar pekerja ni
ms student selalu la sbb bujang n ulang alik blk sentul dr UPM
kat tmn santek kami naik cab je dgn tambang 1 teksi RM30
kami charted 2 teksi
bas dr maluri ke tmn. santek Rm1.90 sorang
n LRT dr pudu ke maluri RM1.80 sorang

alhamdulillah.. jam 4.50 pm kami berjaya smapai dgn selamat di sg. congkak
tempat: tapak perkemahan 2, tmn rekriasi sg. congkak.
n kami kumpulan pertama..
lepas tolak belanja.. kami masih ada baki wang sbyk RM148.20 lagi

terus dpt tugasan no. 3 dimana kami kena set up khemah dan kem n sediakan minum petang dgn bahan2 yg disediakan. 

kira... hari pertama ni,,
mmg kami kena berusaha sendiri utk tiba ke tapak perkhemahan dan seterusnya set up camp site kami sendiri
mmg urusetia dr pusat koko duduk sahaja la...
smpai tu tgk beg baju dah selonggok bwh pangkin...
n pandai2 kami sendiri la utk buat apa.,.
aku yg dah biasa camp ni terus pandai2 lantik diri sendiri utk arahkan group yg dah tiba utk set khemah terus
n mulakan masak air sementara group lain tiba..


next aktiviti nnt next n3.. da



my new gadget!

oh my!
dah lama nak bl..
asik tangguh2...
semuanyer since thn lepas ms b'day tema bola lg
ms pinjam pakai adik ipar punyer camera
tp sibuk nak bl gopro...
tp jrg2 lak guna gopro sbb...tab xleh connect to gopro
kena pinjam note huby kalau nak control gopro
leceh la..

ni dah alang2 berduit sikit ni
pelagi..
antara wishlist yg aku nak sgt...
bl sebijik camera instax...
tgk kwn2 blog yg berinstax dgn koleksi album dia yg comel2
buat aku rasa... NAK JUGAK!!!!



tadi.... dgn gembiranya...
berjaya rembat sebijik INSTAX 8 kat LAZADA


leh tahan murah dia...
dah usha kat fotozzom pun xleh lawan harga lazada

dpt 2 box x 10 mini film lg...hihi + free soft pouch case
wajib amik..

plus dgn instax mini 8s leather bag Kawaii Patent Edition
ada 3 kaler.. amik kaler pink ni...


aku selalu certia kat syfqah...
mama suka kamera ni..
mama teringin nak bl yg ini
syfqah selalu tanya aku kalau dia nmpk benda yg aku idamkan
dia akan tanya..."mama kata nak bl camera tu..tp xbeli pun"
tu kadang2 aku ckp.... 
"tunggu mama cukup duit dulu br beli sbb mama pun kena kumpul duit belanja mcm kakak kalau nak bl brg"
baru lah fair..sbb aku suruh dia kumpul duit blnja dia kalau nak bl brg yg dia suka

ok... pas ni buat aktiviti n jln2 ada camera instant
lg best nak simpan memori berbanding digital
sbb digital kena bukak web or blog or tgk h/p or tab br leh tgk
ni leh pegang2 n belek2 lg...sukanyer!!

lepas ni nak stat kmpul koleksi brg2 instax pulak..
daaa

cth: mini polaroid instax album

instax body sticker


eh mcm2 la... daaa

betulla perkara ni...saya setuju sgt!


inilah dia rutin hidup perempuan...

cerita kereta & raya

hmmhmmm...
aduhai... mengeluh sat.....
raya ni mmg giler2 pakai duit...
kalau utk beraya je xpe... ni kena spare extra utk kereta...
terasa?? sgt2... w/pun dah prepare awal
tp bila dia kena kuar tu sekali gus...
rasa mcm....air yg mengalir dgn laju..huhu

alkisah... alhamdulillah... kete dah genap umor 2 thn 2 Ogos lepas
ha... dah nak abis ogos br cerita..
ye..aku taip n3 bila done nak cerita...kiki
ok.. nak jd cerita...
dulu bl kete ni nak kata nak raya lebih kurang la..
dlm dpt b4 posa kot... ke dlm pertengahan posa...
kete baru kan....ms tu mana de kos2 ni
lg pun tgh promosi raya.. tu yg grab...
kita pikir time tu je kan...
xjangka ms akan dtg...
thn lepas... alhamdulillah lg...
sbb hanya spare utk regular servis yg kos standart je..
n roadtax pun jatuh dlm bln 8 tu masih xsamapi waktu raya....
tayar cun lagi

tp tahun ni...umangai....
nangis ko... raya hujung bln 7...
ngam2 masa utk renew roadtax...
n kebetulan... major servis kete 40k milage ngam2 kena lg 2 minggu nak raya...
major servis ok...!
then..tayar pun dah ngam2 2 thn dgn bunga dah nipis n tayar mkn dlm dah....
pelagi.... rasa nak nangis oo..
ingatkan tayar boleh la bertahan sampai bln 10 ke..
ms servis kat Tan Chong, diaorg kata xleh tunggu dah..
kena tukar gak..lg pun nak jln jauh
so sekali gus pakej roadtax, servis n tayar...
nasib baik roadtax dah prepare duit main kutu bln2..

bila kira2 budget.... semua sekali kos 3 perkara tu cecah RM4k...
nangis lagi.....uwaaa....
tp xpela.... utk diri sendiri jugak
keselamatan itu paling penting.
mmg dah cukup ms utk ganti....
cuma niat nak tukar sportrim baru xdpt la...
sbb sportrim baru kena tmbah lg RM1.5-2K kot..
jadi...pakaila sportrim lama yg dah calar balar tu lg 2 thn...huhu

lepas ni kesimpulan... jgn tukar kete time raya tau...kiki
tukar kete time hujung thn lak...daaa...

gmbar selingan..

road tax baru smapai seminggu nak raya
sib baik NCD dah 45%

tayar tukar 3 hari b4 raya



mcm dia pulak pomennyer..
tayar rim 17"

n servis kete kat Tan Chong Centre 2 minggu b4 raya..
full servis + aircond servis..

periuk nasi baru

akhirnyer...
bl gak periuk nasi baru mcm diidamkan..,
alkisah....
mulut ni celupar sgt sbt nak bl periuk nasi baru ms tgh sibuk basuh beras nak msk nasi...
sekali, lepas selesai msk lauk nak serve mknn utk dinner...
tgk nasi xmsk2 ko.,,
dan dan tu ko peruk nasi merajuk...
mana la aku tau dia nak merajuk secepat tu...
 seminggu ko aku msk nasi tanak kat dapur..,
alhamdulillah,...nasi cantik, xhangit xkerak
tp jenuh la kena tunggu nasi msk sbb takut kerak


smlm ke jusco ushar periuk nasi idaman
nak ke alamanda or paradigm mall xsempat
kalau ke harvey norman mmg dpt bl periuk hitachi hitam or merah idaman hati...
tp dah gi jysco je.... xbyk le pilihan...

pilih punyer pilih nakkan jenama panasonic.,,
tp xde stok la pulak...
last2 terpandang iklan periuk nasi tefal...
mcm best je.... syfqah la siap suggest suruh bl...
erus amik...
ada 6 function periuk ni....leh msk white rice, brown rice, soup, steam, congie n cake
part bole msk caketu yg xtahan tu...
tp boleh cuba nnt...



harga rm289... tp ms byr jadi rm249.., wow!
tgh promosi katanyer...syukur....
jimat rm40 ko.
...



ok... tu je nak kepoci.. bl periuk nasi je...
muahaha... aku br nak rasa pakai periuk jenis computerise..
selama ni pakai jenis lama...
nak le rasa periuk canggih.. muahaha..
d a aaaaaaaa

shopping Bodyshop online lg...

hari selasa lepas..
dpt emel dr Bodyshop ada sale online
aku lak xgi mall..
so bila ada offer makeup sale rugi kalau xgrab ni
so...terus order online brgnyer..
kebetulan mmg all in one base dah nak habis
blusher lak dah pecah... listicks lg la..
dah hujung2 dah...
terus klik on line


Parcel smapai tghari td....
xsabr nak bukak

bl 3 brg je...
semua ada diskaun tp lipstik je xde diskaun..
xkisah la... yg penting jimat byk kat foundation n blusher tu 

tp sebenarnyer aku rasa terkilan jugak 
smlm gi jusco ekuin...
pastu singgah ke butik Bodyshop/.
rupanyer tgh sale ko.
bl 3 brg less 10%.. bl 5 brg less 20%
aduhai...
xpela... 
kerugian bl  online ni xdpt collect point
mcm biasala.. bl kat butik je dpt collect point
n cukup point..xsalah 300 point leh claim voucher RM 30 ...
ingat2 lupa dah.. last soping kat butik thn lepas kot... 
tu pun tgh sale giler2 xdpt collect point

so.... harini aku dpt pakat dgn kwn2 opis utk bl brg...
aku nak bl perfume pulak....
aku kan suka perfume TBS.... janji wangi...
xmau mahal2 n bau lama2... makruh pulak..
terus jatuh haram... 

owh ye,... kalau ada sesapa yg peminat Moroccan Rose EDT mcm aku...

yg jenis ni dah xde kat pasaran lg...
tp dia dah tukar nama kepada Atlas Mountain Rose EDT
serius bau dia sama je tau..sebijik...
cuma harga dah naik dari Rm75 naik ke Rm83
so kami plan nak bl minyak wangi ni
order 3 biji botol EDT n cr lg 2 jenis brg lain...
ok korang.... isnin gaji masukkan....
ms utk shopping!!!!
 da!!!

my new collection : Pandora:

owh..teruja!
dah lama dok nak tmbah koleksi charms...
akhirnyer termakbul...
2 ketul lg tu...

bl jenis dangle...
sebijik red scooter n sebijik sweetmother..
comel2...ee....
gembira...

red secooter charms

dan 




sedang munyusun semula charms yg ada



tada...!
dah siap!


dah pakai kat tgn...
amboi... snap gmbar dgn camera bkn main ptih melepak tgn..
hakikat... tgn lg gelap dr muka..

nampaknyer kena bl krim putih D'Herbs...
nnt kena ejek mcm iklan Dherbs muka putih tgn hitam...huhu...
tidakkkkkkkk!!!!!!!!!

New Look....

hmmm...
lama x tukar bj blog kan...?
so.... kini blog Mama Ilah Fazilah berwajah baru...
pinky lg tu...
ok x??
salam ceria semua...
daaa


jalan2 cari makan di JB

ok... aku tgh rajin nak share cerita raya ni...
ok... ni cerita masa kami ke JB aritu...
kesinambungan dr n3 ke JPO di raya ke3 
kuar dr JPO kami menetap di Hotel Rose Cottage Tmn Daya JB
2nd time dok kat hotel budget Rose cottage...
xperlu hotel mahal2... just nak tumpang tido semalam je kata hubby...
semalam family duluxe room Rm120 nett je... 
siap breakfast tp mkn sempoi je kat lobby dia...haha

ok...
blk JPO mkn mee maggi kat kedai mamak...
1 pekan JB round xde kedai mkn bukak kecuali sebuah kedai mamak ni je
yg lain kedai mkn cina
jgn tanya nape xmkn fast food..sbb mmg xlalu nak mkn ayam KFC semua
nak benda lain selain Ayam.... McD mmg dah kena band
then kami check ini ke rose cottage hotel...
ni rupa hotel dia...

aku lupa snap gmbar bilik... tp bilik sempoi jela ye...

ok...mlm tu utk aktiviti mlm kami di JB..
aktiviti cari mkn...
konun hubby sibuk nak mkn murtabak singapore di Kg apentah nama dia...
sekali kedai tu tutup...
terus round2 ingat nak mkn lak kat restoren singgah selalu kat Danga Bay
kalau nak tau...kami berjalan mmg 100% berpandukan google maps tau
serius mmg boleh percaya... siap suara lg bg arahan
xyah pakai waze or sygic...
terbaik google map
tp masalahnyer... hubby asyik terlepas simpang je... sbb suara ckp lambat..
last2 dah 2 kali pusing2 JB tu...
kami end up mkn kat  Medan Steamboat, Dataran Bandaraya 
kat situ ada byk gerai stemboat...
hmm..menarik gak...
kalau dulu kami dtg, kami mkn kat Medan selera The Zon  n restoren singgah selalu...
kali ni lain dr yg lain dpt mkn steamboat ramai2 tepi dataran..
plan turun JB ni pun mmg sbb nak jln2 cari mkn pun

ni gerai2 lori jual steamboat cucuk2... harga ok la...
mmg penuh org la...

utk makluman...di Medan steamboat ni..
Setiap van mempamerkan komponen-komponen steamboat masing-masing yang pelbagai dan amat banyak untuk dipilih. Harga setiap cucuk adalah berbeza dan ditandakan dengan warna pada pencucuk tersebut. Boleh dikatakan masing-masing mempunyai kreativiti tersendiri untuk mempamerkan makanan malah ada yang bijak menyesuaikan cucuk masing-masing agar kelihatan menarik. Tetapi rasa sos masinng-masing adalah berbeza. Just pilih je mana2 van yang serasi dengan citarasa masing-masing.
Selain steamboat dan yong taufoo, terdapat juga van yang menghidangkan makanan popular Johor seperti tauhu bakar dan juga bakso sebagai pilihan lain. Sambil makan, kita boleh bersantai sebelum berjalan-jalan di dataran JB di bawah naungan jam besar kat situ.

kami order ABCn air milo utk budak2

ni steamboat yg di order...
mkn simple2 pun kenyang sangat dah


esok tu pg hari kami bersiap utk sarapan di Larkin...
kalau dtg JB xmkn Kacang Pool larkin ni mmg nyesal...

muka fresh tgh tunggu telur separuh msk di lobi hotel

kata hotel budgetkan...
sarapan buat sendiri ada roti baka + kaya n telur utk buat half boil egg..
air lak kopi 3 in 1 dlm paket..
air panas dah ready sebelah... picit je...kiki
irfan n syfqah mkn roti bakar...
imran kat hujung tu tgh godek komputer.. internet free di lobi...

sementara papa panaskan enjin n masukkan brg dlm kete..
bebudak ni tgk ikan...

siap... semua kami pecut ke Larkin..
mcm biasa... pakai google maps je...
20 minit smapai...

ni herai dia...
jgn xtau.. owner dia wan maimunah pelakon tu tau
tu tgh kemas meja tu..
aku nak snap gmbar sama2 pun dia xmau...bizi katanyer...

ni set kami...
haji kacang pool....
air hanya ada teh or kopi panas/ais je..
jgn mintak milo or teh o or watso ever...mmg xde kat situ
satu hidangan kacang pool haji RM5.. teh panas RM1
pelanggan dia dtg xputus ko..

mkn smapai kenyang la..
budak2 mkn roti je.. kacang  diaorg xreti mkn..
abis pama dia bedal... 

balik tu aku sempat singgah jumpa blogger Zaza di rmh mak dia kat Kulai ni
2nd time jumpa zaza...
1st time jumpa ms bercuti di penang
zaza dok penang tp org JB...
makin gebu zaza ni...
niat hati nak singgah legoland snap gmbar...
tp kata zaza legoland ni len mcm...
kena masuk dlm br jumpa papan tanda..
lg pun nak patah balik ke Nusajaya...
tq zaza jemput kami ke rumah

dr rmh zaza kami terus gerak blk KL dlm jam 5ptg smapai serdang
perjalanan beraya n bedrcuti yg sangat menyeronokkan...

Homemade Laksam & Kuah Laksam...

bismillah....
hmmm... terasa2 kesedapan mkn laksam smlm...
mcm mana aku leh terbuat laksam pun xtau...
kisahnyer... Nad a.k.a mama ZN dok tunjuk kat FB gmbar laksam
dia kata teringin nak mkn lg laksam ni
then aku comment la senang je buat laksam..
nape aku kata senang???
sbb ada sekali dulu aku pernah buat sendiri kuah laksam ni
bezanyer mee tiow laksam tu kami bl siap kat pasar borong selangor
jd, step2 nak msk laksam ni mmg ingat sgt lah...
tp tetap jugak la rujuk dlm internetkan nak compom kan...
hehe..
dulu ms msk utk majlis raya opis...kami msk seperiuk besar lg tu..
cuma aku xcatat resepi n xsnap gmbar...
tp serius..senang giler buat kuah laksam ni...
sama mcm buat kuah laksa penang....
cuma beza xde bunga kantan, daun kelsom dan cili boh/cili giling dlm tu...
gantikan dgn serai sahaja n tambah santan shaja...
nak pedas buat smabal belacan nnt..

ok..nak kata tunjuk gmabar step by step idok le sbb smabil buat ni..
bila teringat baru  snap gmbar...
pastu sambung masak lg...pastu lupa nak snap gmbar....
tetiba dah siap....muahaha...

ok...aku msk ms ptg smlm... sejam siap..
serius kejap je buat kuah dia...

Bahan-bahan Kuah 

Resepi Dari  Azie Kitchen

 kg ikan - rebus ambik isi dan kisar
1/2 kg santan pekat 
1 gelas air utk tambahan (utk sesuaikan pekat/cair)

Dikisar
10 ulas bawang merah 
2 ulas bawang putih 
1 inci halia 
2 btg serai - ketuk 
1 sk serbuk lada hitam
3 keping asam keping 
Garam 
Gula secukup rasa.

Satukan semua bahan di atas dan masak di atas dapur sehingga mendidih dan masak. Masukkan garam dan gula. Sesuaikan rasa dan kepekatan, bolehlah diangkat. Jika terlebih pekat, masukkan sedikit air panas.

aku guna ikan kembong 3 ekor je....
rebus dulu letak lengkuas 2 hiris...

kemudian bahan2 seperti bawang, n halia diblend
masukkan semua dlm periuk beserta isi ikan yg diblend n santan
letak asam keping, serbuk lada hitam n serai yg di ketuk
siap! rebus hingga menggelegak
kalau pekat sgt letak sikit air
kuah laksam yg dah siap...yummy!


utk mee laksam...sungguh mencabar nak buat dia..
serius... resepi senang giler..
tepung beras, tepung gmdum n air je
tp susah sebanrnyer tau....

Bahan2 Mee Laksam

Laksam
Oleh: Azie Kitchen 


3 cawan tepung beras
1/2 cawan tepung gandum
5 cawan air suam (3 air mendidih + 2 air biasa)
1/2 sk garam 

Satukan semua bahan dan kacau rata supaya tidak bergentel. 

barang lain: periuk kukus, tudung periuk

cara buat

1. Panaskan air dlm periuk kukus or kuali..aku pakai kuali je....
2. sapukan sedikit minyak df tudung periuk
3. tuangkan bancuhan tepung atas tudung periuk tersebut....
4. tutup sekejap dlm 5 minit....nampak mengelembung n msk..boleh terus gulung menggunakan sudu/garfu


aku gulung dlm kuali tu jugak slow2 pakai sudu...
kalut weh nak snap gmbar bagai...

hasilnyer... 

nak jadi certia... ms mula2 nak buat mee laksam ni aku xikut resepi dia (derhaka la konon)
aku letak 3 cwn tepung tp aku letak 2cwn je air sbb aku rasa mcm cair sgt nnt kalau letak 5 cwn air
hasilnyer...bancuhan pertama.... mee keras ko.!
jgn kata nak gulung... mkn xpun xleh..
macam apam bantat! kiki
then 2nd attempted..aku letak sikit je minyak,,,
dia xcantik masak dia..nampak kering..
3rd punyer cubaan...barulah jadi...
satu bancuhan resepi atas.. boleh dpt 6-8 gulung mee laksam...
aku dpt 4 je sbb 2 kali tu rosak kan...

then bahan utk sayuran....

Kacang panjang
Kubis
Timun
Daun kelsom
semua daun ni hiris nipis2 ye

utk smbal belacan:
Belacan
Cili padi
Asam limau
Tumbuk cili padi n belacan, perahkan air asam..siap


Irfan n syafiqah mmg suka mkn laksam..
suka diarg dpt mkn laksam...
mmg puas hati la dpt masak sendiri
 tp mcm biasa..budak2 ni mkn versi xde sayur ye...


then br la versi laksam mama dia pulak..
ada sayur..tp xde smabal...hihi
mama syafiqah xmkn pedas... sekian//




so..pd Nad a.k.a Mama ZN... jom buat.. senang giler
oh ye.. pd yg malas nak msk mee laksam...
kat Pasar borong selangor ada jual mee laksam yg dah siap..
sebatang RM1 je.. tp jual setiap hari sabtu n ahad sahaja
lokasi kedai: pasar utama antara ruangan ikan n sayur..
next time aku nak mkn laksam lg.. aku nak bl mee laksa siap je..
leceh la pulak rasa nak masak mee tu.. 
kuah pejam mata pun leh buat... daaa


Related Posts with Thumbnails