Sape Suke Dengar Kisah Ku

Islamic Calendar

smartshopper malaysia.. aplikasi terbaik utk merancang perbelanjaan

aritu..
cousin aku up kat fb satu aplikasi utk android user..
free download.
aku xsure utk apple compatible ke tak..
tp mmg bagusla applikasi ni...
aku download...best la pulak..

dulu.. kalau hujung bulan nak soping...
sibuk tgk papaer the star or sibuk tgk online mana la tempat bg diskaun hebat..
cheewah..
biasanya kami suka tgk harga diaper, susu, dynamo, soflan, susu, milo, nescafe...
ala barang asas....
la ni..kalau korang guna applikasi ni..
xyah tunggu hujng bulan...
asal ada offer terbaik...
dia akan masukkan...
pilih je nak gi bl brg kat mana...
pasaraya utama semua ada...
nak gi tesco? giant, hero, econsve, aeon big, jaya grocer..?? semua ada

malas nak citer panjang.. tgk gmbar n korang download kat play store ok..!
\
pilih gmabr ni tau...


ni boleh pilih nak tgk brg apa...
kalau mcm korang kata nak tgk harga diaper.. korang klik la diaper..
atau boleh klik contoh pada gmabr raya....maksudnyer barangan offer sempena raya..

dia akan keluar  mcm gmbar diatas...
standart raya kita bl butter n lain2 kan..
so... boleh la kita plan... nak bl buttercup.. kat tesco murah...gitew la lebih kurang...

or korang boleh tgk pamplet terkini offer di pasaraya besar dgn klik butang mailer..
nnt apa2 offer dlm brosur tu leh kita tau...


ok... selamat bershopping..!



4 comments:

AMIIZAA said...

wah menariknya ila
nak kena skodeng kat app store iphone...

Iela Fazielah said...

Amizaa: sila-sila

sumysya said...

baru tau aplikasi ni...TQ sharing.. nice info

Farah Izza Shafik said...

wow nice tips.. :)

Related Posts with Thumbnails