Sape Suke Dengar Kisah Ku

Islamic Calendar

training pants for imran

semalam....
hari permulaan training tanpa diapers utk imran..
just cabut diapers dulu dalam 2-3 jam
cikgu taska dah stat...

tp susah la tanpa seluar training pants
smlm...kata cikgu imran...diaorg xperasan imran terkencing..
lupa nak tanya n nak bwk gi toilet
dia sudah terkencing..
abis seluar semua...tp xpela..dah bg 3 pasang bj utk prepare

so.. td bukak fb.. kat bummia kids tgh open pre order utk training pants 
jenama blueberry
comelnyers!


cantikkan??


dah msg hubby utk beli...
tunggu banker ckp setuju boleh la order..
'selai Rm55.. ETA hujung Januari ni..


kalau nak bl terus jenama Grovia pun ada gak

boleh bl kat tinytapir.com
harga RM65 selai...
dpt bl 5 helai dulu ok ni..
sehari pakai 3...
basuh ulang2...

dulu tgk irfan dlm tempoh 3 bulan dia terus free diapers
kejap je nak biasakan diaorg dgn toilet n rasa kencing tu kan...

ok..sape nak bl...
boleh search kat bummiakids

oh ye... ada 1 lg dah jumpa.. murahpunyer...
xyah melabur mahal2 bl yg berjenama
yg xde jenama pun boleh..


yg ni selai Rm10 je...
bl lebih 5 lai..selai rm9 je...
sape nak?? angkat tgn...kiki

boleh bl di yoyosnow.blogspot,com
ni mmg tempat fav aku soping diapers ms imran pakai CD dulu...

nampaknyer en. Don mcm setuju bl yg murah tu kiki..
ok..jom soping.. daaa


sape yg nak tau pasal potty train n training pants leh bc post pasal ni kat sini ye:

4 comments:

Nad MamaZN said...

cemana ke gunanya ni kak?

Iela Fazielah said...

nad: sama mcm pakai CD... dia seluar sepender tp ada kain ditgh2 yg xbape tebal.. boleh tmapah 1/2 kali kencing kalau anak ter....kencing.. bkn diapers tau...

bagusnyer..kalau terkencing... xle menjejs atas lantai... so..training pants ni penyelamat la

Mar Mansor said...

baru tau ada spender macam ni..bagus ni..saya pon training anak..nampak terkepi2 je terus bawak gi toilet

adianiez AIDA said...

aida pun nak try izzat without pampers la this year in shaa Allah. nak masuk 3 years nanti july :)

Related Posts with Thumbnails