Sape Suke Dengar Kisah Ku

Islamic Calendar

my 2nd photobook collection...

ok...
ni buku gmabr aku yg kedua..
masih bl yg saiz 6"x6" je...
x bl beso2 sbb nak murah2 je...
yg penting dah ada salinan hard copy kan..
ni nak selak gmbar dlm phone or dlm komp...
susah..

ok.. pd yg nak tau...
aku berdaftar dgn photobook malaysia (www.photobook.com.my)
kat sini asal ada offer murah..kita dpt la emel...
utk yg kali ni punyer photobook...
aku dpt offer serendah RM24 utk 2 buah buku yg berlainan design...
lama dah since bln 12 haritu..
mmg simpan utk pergi legoland...
dan satu lg ingat nak buat utk aktivitisepanjang thn 2014 yg lepas...
or nnt lah dipikirkan...sbb vacation ke a famosa melaka hujung thn 2013 dulu pun x pernah print out gmbar lg..
mcm nak buat je...



so far.... aku br guna 1 voucer..ada 1 lg voucher lom redeem
the best part... voucher ni valid utk 6 bln.,..
jd..xde la terkocoh kocoh nak buat photobook ni...

so... jom cuci mata sket tgk photobook aku yg kedua..

daaa...


nak tgk dlm photobook aku leh klik kat link bawah...



5 comments:

Farah Izza Shafik said...

nice photobook.. i pun baru buat lg satu...

sumysya said...

sya pn suka wat photobook..best kan..tp remeh nk wat..

sumysya said...
This comment has been removed by the author.
AMIIZAA said...

salams ila
menariknyaaaa......dah lama tak ada photobook...

tiga lalat said...

Salam. Hee chantek photobook itu.

Related Posts with Thumbnails