Sape Suke Dengar Kisah Ku

Islamic Calendar

anak buah baru yg ke 3

Alhamdulillah dan tahniah  utk adik ku yg kelima...
norazura namanyer...aku n family panggil dia manja...
smlm 23 Mac 2015...
manja selamat nmelahirkan seorang lg puteri nyer yg kedua di h.kota baru kot...
berat 3.5kg... boleh tahan besor...

punyerlah putih melepak si dobot ni...
kontra betul dgn kakak dia si aira...
kami semua adik beradik ckp ni betul2 anak manja....
kakak dia si aira anak papa dia....
sbb kulit dpt mcm mummy dia....haha
birthday si comel ni selang sehari dgn bday papa dia



tgk ha.... geramnyer...


gambar si manja sblm lahirkan si dobot ni...
manja yg tgh tu tudung corak2..
n aira yg tersenyum nmpak gigi blkg syfqah tu....

insyaallah.. kalau xde aral...
lepas kami selesai kerjakan umrah di tanah suci nnt...
kami ramai2 cari flight ke KB utk lawat manja di sana...
skrg manja berpantang di rmh mertua dia di kota bharu kelantan...
manja sorang je yg kawin org jauh....
sbb yg lain dlm adik beradik aku semua kawin org kl jugak.
insyaallah nuyun nnt bakal kawin dgn org batu pahat johor bln disember nnt....
daa


3 comments:

mummy_ayu said...

congrats!! tomei2nya..

Nad MamaZN said...

comeynya..! bambam!

ArY+ShA=AmZaRFaYyAdH said...

Assalam ilah,
waaaaaaa
bam2 hokeyh baby :)

Related Posts with Thumbnails