Sape Suke Dengar Kisah Ku

Islamic Calendar

bday imran coming soon

tiap2 hari si kecik ni masuk je kete bila blk dr taska mesti sebut..
"mama...wan nak bday batman!!!!"
jgn xtau... imran bahasakan diri dia "wan" sbb dia xleh sebut "ran"
lidah tergeliat..haha
papa diakan nama irwan... dia imran....nak jd "imwandi jr"..kiki

sebab setiap minggu ada je sambutan bday party kat sekolah imran..
blk mesti dpt goodie bag tiap2 kali blik taska...

so... xlama lg dah...
minggu depan je...
td br tempah kek coklat tema batman kat M&M cupcake
aku suka design simple je...
yg penting rasa sedap...
goodie bag dah ready

cuma tgh pikir...
nak msk something utk budak2 kecik2 tu nnt
mostly kwn2 imran umor 3-4 tahun sahaja..
ada 37 org kata cikgu dia...
plan nnt nak bg nugget n sosej suruh cikgu gorengkan
bday buat ptg ms minum petang..
nnt cikgu akan sediakan mknn... xtau menu apa..
aku top up jelah dgn nugget n sosej tu
rasa cam nak buat dadih je utk bebudak tu
kalau rajin nak buat cupcakes
comel..... kalau rajin...kiki...

ok...
cuci mata sikit...






4 comments:

Nad MamaZN said...

bestnya! imran batman comey! :)

syawalsimpsons said...

bestnya...batman

mummy_ayu said...

comel....Ian tak minat plak bat man..
:-)

ArY+ShA=AmZaRFaYyAdH said...

Assalam ilah,
he3
batman tu
super hero wan yer :)

Related Posts with Thumbnails