Sape Suke Dengar Kisah Ku

Islamic Calendar

suami idaman


bertuah dan indahnyer mempunyai suami seperti ini...
serius.. sy mmg cemburu....!

4 comments:

adianiez AIDA said...

suami saya la tu!
alhamdulillah...

- dieyana - said...

ada 2/3 perkara yng disebut ni pun dah syukur iela...

iela, kalau tak de dlm senarai ni, cuba lihat kat suami kita yang bagus2..yang mungkin tk tersenarai dlm ni...mungkin suami iela sgt romantic, sgt pemurah, tp tk de kat org lain, bersyukur sgt tu..hiihih. okey?

Farah Izza Shafik said...

my hubby slalu OT, biler ada kat umah sibuk ngan handphone, biler tak OT keluar keje mlm ni opis panggil.. TAPI, dia boleh dan tak berkire biler jage anak.. cebok berak anak.. drive I ke mane jer..

The point is.. no one will come close to how perfect RASUL ALLAH.. kalo boleh tolong kite sket2 pun dah bagus.. kan ilah?

Iela Fazielah said...

ya betul....to all... xsemua suami kita perfect.... mcm hubby ila.... bab jaga anak tu sikit2 jelah.... insyaallah ada baiknyer.... kalau x..xkawin kita dgn dia dulu kan.... cuma kekadng ada la sakit jiwa sikit...haha... tp romantik tu mmg xla.....

Related Posts with Thumbnails