Sape Suke Dengar Kisah Ku

Islamic Calendar

union jack deco theme n i love'n it!

owh...
dulu ada sorang tu post dlm group Deco Rumahku Syurga Ku..
bilik dia..dia deco dgn brg2 union jack...
aku suka sgt!
bkn nak banggakan bendera tu...
tp aku suka warna biru merah putih tu...,

smlm ke SSF Home Deco...
suka betul bila dpt jumpa brg2 dgn deco union jack tu....
nasib la tgh kering ni...,
kalau x.. mmg aku bl blanket n bantal cusion tu..
comel giler!

i really love it!

jom cuci mata tgk brg2 dgn tema Union jack flag

 Union jack sofabed n small cusion...


 Bed frame pun ada...siap 3/4 drawer chest

 Single sofa seater n small cusion...
love it!

 And last one meja study n chair!

Venue: ssf home dec puchong

4 comments:

Nad MamaZN said...

bestnya cuci2 mata kat sini...

lia ummiirfan said...

wow! menariknya..

syawalsimpsons said...

nmpk menyerlah je kan kakak

Zaila Mohamad said...

aku lama dah tak deko2 rumah, malas sejak anak2 berderet ni dok pakat sepahkan rumah mood pon tadak..hehe

btw lawa2 semuanya

Related Posts with Thumbnails